Ekonomi Kavram MYO öğrencilerine Helen Doron'da iş imkanı

Kavram MYO öğrencilerine Helen Doron'da iş imkanı

Paylaş
Kavram MYO öğrencilerine Helen Doron'da iş imkanı

Kavram Meslek Yüksekokulu ile İngilizce eğitim veren dünyaca ünlü anaokulları Helen Doron Anaokulları arasında çözüm ortaklığı anlaşması gerçekleşti. Anlaşmaya göre; Helen Doron Anaokulları, Kavram MYO öğrencilerine staj ve mezuniyet sonrası iş imkanı sunacak

Kavram Meslek Yüksekokulu ile Helen Doron Anaokulları arasındaki çözüm ortaklığı anlaşması ve süreç hakkında yapılan bilgilendirme toplantısına Kavram MYO Mütevelli Heyeti Başkanı Bora Gündüzyeli, Çocuk Gelişimi Program Başkanı Refiğe Ender ve Helen Doron Yöneticisi Marc Phılıppe katıldı.

Haberin Devamı

Toplantıda konuşan Phılıppe “Sektörde çok sayıda eğitimli kalifiye çalışana ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle Kavram MYO ile yaptığımız bu anlaşma ile Çocuk Gelişimi öğrencilerine eğitim sırasında staj ve sonrasında istihdam imkanı sunuyoruz. Böylece hem öğrenciler okurken uygulamanın içinde olacaklar hem de mezun olduklarında işleri hazır olacak" şeklinde konuştu.

Bora Gündüzyeli ise, konuşmasında şunları söyledi: Biz "Kavram MYO kolunuza altın bilezik takıyor” diye bir sloganla yola çıktık. Öğrencilerimiz 2 yılda meslek sahibi olup altın bileziği koluna taktığı gibi hem okurken çalışıyor hem de mezun olduktan sonra sektörde istihdam ediliyor. Alanında marka isimlerden biri olan Helen Doron Anaokulları ile yaptığımız bu anlaşma hem yüksekokulumuzun eğitimine hem de sektöre artı değerler kazandıracaktır. Daha önce Midpoint Restoranlar Zinciri'yleyaptığımız bu anlaşmalarımıza Helen Doron Snaokulları ile Çocuk Gelişimi Programımızı da dahil etmemiz bizi mutlu etti. Diğer programlarımızdaki öğrencilerimiz için de ülkemizin marka kuruluşlarıyla çözüm ortaklığı anlaşmaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı