Türkiye (Son Dakika) Kavşakta zincirleme kaza

Kavşakta zincirleme kaza

Paylaş
Kavşakta zincirleme kaza

Uşak'ta, kavşağa kontrolsüz bir şekilde girdiği ileri sürülen kamyonetle çarpışan otomobil savrulup karşı yönden gelen başka bir otomobille çarpıştı. Üç aracın karıştığı zincirleme kazada 2'si ağır 11 kişi yaralandı

Kontrolsüz bir şekilde kavşaktan çıktığı ileri sürülen Feridun Eser’in yönetimindeki 64 KY 178 plaklı kamyonet ile Çivril Caddesi’nden Sivaslı’ya giden Nihat Berber’in kullandığı otomobil çarpıştı. Savrulan otomobil karşı şeride geçerek, Sivaslı’dan Uşak yönüne gelen Hakan Çakın’ın kullandığı otomobil ile çarpıştı.

Kamyonet şoförü Eser, arkadaşı Ramazan Güler, otomobil sürücüsü Nihat Berber, yakını Şevket Berber, Muhammet Berber (13) ve Reyhan Karatosun, diğer otomobilin sürücüsü Çakın ile aracında bulunan Zekeriya Çakın, Enes Çakın, Kevser Çakın ve 7 yaşındaki Zekeriya Çakın kazada yaralandı.

İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri yaralıları çevre hastanelere kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Şevket Berber ile Muhammet Berber’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, (DHA)

Haberin Devamı