Spor Kaya Peker Fenerbahçe Ülker'de

Kaya Peker Fenerbahçe Ülker'de

Paylaş
Kaya Peker Fenerbahçe Ülker'de

Hırvat yıldız Marko Tomas'ı renklerine bağlayan Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen ve Milli Takım'ın yıldız isimlerinden Kaya Peker'le de anlaştı

Hırvat yıldız Marko Tomas'ı kadrosuna katan Fenerbahçe Ülker, Oğuz Savaş'ın sözleşmesini de iki yıllığına uzattı. Beko Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Fenerbahçe Ülker, transfer atağını sürdürüyor.

Sarı-lacivertliler son olarak Efes Pilsen'in yıldızı Kaya Peker ile iki yıllık anlaşmaya vardı. Sportif direktörlüğe Aydın Örs'ü getiren Fenerbahçe Ülker, baş antrenör olarak da Hırvat koç Neven Spahija ile anlaşmıştı.

İlk dış transferini milli basketbolcu Engin Atsür'ü renklerine katarak gerçekleştiren Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmeye Hırvat Marko Tomas ve Kaya Peker ile devam etti.

Karşıyaka altyapısından yetişen 29 yaşındaki Kaya Peker ise, başarılarla dolu bir kariyere sahip. Toplamda sekiz sezon formasını giydiği Efes Pilsen ile beş kez lig şampiyonluğu yaşayan Peker, bir sezon da İspanya'nın Tau Ceramica takımında forma giydi.

Uzun yıllar milli takımda yer alan Peker, Ay-Yıldızlı formayla 2001 Avrupa Şampiyonası'nda ikinci, 2006 Dünya Şampiyonası'nda da altıncılık sevinci yaşadı. Peker ile iki yıllık anlaşma sağlayan Fenerbahçe Ülker, ayrıca sözleşmesi biten Oğuz Savaş'ın kontratını iki yıl daha uzattı.

Haberin Devamı