Kültür - Sanat Kaybedenler Kulübü kazandırdı
Paylaş
Kaybedenler Kulübü kazandırdı

Nejat İşler, Ahu Türkpençe, Yiğit Özşener'in oynadığı Kaybedenler Kulübü gişede başarı yakaladı

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Kaybedenler Kulübü gişede kazandı. Türkiye genelinde 145 kopya ile cuma günü vizyona giren Kaybedenler Kulübü 280 salonda gösterilen ve 72.135 adet seyirci toplayan Kolpaçino Bomba'nın hemen arkasında yer aldı.

65.708 kişi tarafından izlenen Kaybedenler Kulübü vizyona girmeden hemen önce, filmde yer alan grup seks sahneleriyle konuşulmuştu.

Devrim Arabaları filmiyle büyük beğeni toplayan Tolga Örnek'in yönetmenliğini yaptığı Kaybedenler Kulübü'nün başrollerinde ise Nejat İşler, Ahu Türkpençe, Yiğit Özşener oynuyor.

Haberin Devamı



Filmin konusu;
Alternatif kitaplar basan bir yayınevinin sahibi olan Kaan (Nejat İşler) ile Kadıköy’de bar işleten, çok sıkı bir plak ve efemera koleksiyoneri olan Mete (Yiğit Özşener), 90’lı yılların ikinci yarısında, sıradışı bir radyo programı yapmaya başlarlar. Yaptıkları program zaman içinde hem onların hem de dinleyenlerin hayatını değiştirecektir. Programın şöhreti hızla yayılırken Kaan ve Mete eski hayatlarına aynen devam ederler.

Hergün başka kadınlarla yalnızlığını gidermeye çalışan Kaan, aradığı aşkı Zeynep’de (Ahu Türkpençe) bulur ve bu aşkı aralarındaki görüş farklılıklarına rağmen tutkuyla yaşamaya çalışır... Bu arada herkesin ‘kendi kaybını’ bulduğu ‘Kaybedenler Kulübü’, toplumun farklı kesiminden insanları biraraya getirerek adeta bir ‘ortak mahalle’ de buluşturur. Kendi yalnızlıklarıyla bile dalga geçen, sisteme her gün başkaldıran, hayatın kıyısında yaşayan Kaan ve Mete’nin renkli hayatlarını yansıtan programın tutkunları, ‘Kaybedenler Kulübü’nün üyeleridir artık…

Haberin Devamı