Magazin Kaybedenler Kulübü'nde neşeli parti

Kaybedenler Kulübü'nde neşeli parti

Paylaş
Kaybedenler Kulübü'nde neşeli parti

“Kaybedenler Kulübü” filminin soundtrack partisi Ghetto'da yapıldı

Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in performanslarının izlendiği özel geceye İşler’in sevgilisi, oyuncu Berrak Tüzünataç ise katılmadı.

Haberin Devamı

Yılın merakla beklenen filmi “Kaybedenler Kulübü”nün soundtrack partisi önceki gece Ghetto’da Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in sahne performansları eşliğinde gerçekleşti.

Yönetmenliğini Tolga Örnek’in yaptığı filmin vizyon tarihi yaklaştıkça, filmi merakla bekleyenlerin heyecanı da artıyor. Geçtiğimiz hafta kitap lansmanında buluşan Kaybedenler Kulübü ekibi, bu defa soundtrack partisinde bir araya geldi.

Başrollerini Nejat İşler, Yiğit Özşener ve Ahu Türkpençe’nin paylaştığı Kaybedenler Kulübü’nün filme ruhunu veren muhteşem müzikleri canlı performansla sahnede oldu.

Filmin orijinal müzikleri Can Gox, Cavit Ergün ve Erdem Tarabuş tarafından bestelendi. Ghetto’da düzenlenen soundtrack partisi sabaha kadar sürdü. Nejat İşler, partiye gelen konukların görüntülerinin alınmasını ve basın mesuplarını istemedi.

Haberin Devamı

Uzun zamandır bir ayrı bir barışık oldukları oyuncu Berrak Tüzünataç ise partiye katılmadı. Nejat İşler ve Berrak Tüzünataç’ın ayrıldıkları öğrenildi.