Bilgehan Can Kaybetmemek önemliydi
HABERİ PAYLAŞ

Kaybetmemek önemliydi

Haberin Devamı

Beşiktaş, üç gün önce Yunanistan'da Olympiakos deplasmanına çıkmıştı. Çok iyi oynamış, 1-1'e razı olmuştu. Bu kez tersi oldu, Sergen Yalçın'ın Kayserispor'u Vodafone Arena'da müthiş oynadı. Şampiyonluğa oynuyorsanız, bu tip maçlar, bu tip rakipler olacak. 2-2 bitti maç. Önemli olan kaybetmemekti. Çünkü Kayseri kazanmış olsa, ikinci sıradaki Başakşehir'le puan farkı 1'e inecek. Perşembe günü Olympiakos'la rövanş maçı var. Oraya odaklanmak da zor olacaktı.

KANATLAR ÇÖKTÜ

Bugüne kadar hep takdir ettiğimiz, Şenol Güneş'in, bugün yaptığı bir hamleyi anlayamadım. Sağ kanatta görev yapan Quaresma cezalıydı, eksikliği fazlasıyla hissedildi. Ancak sol kanat Babel'in de ikinci yarıda kenara alınması kanatları çökertti. Beşiktaş kanatlardan gelemediği her maçta sorun yaşıyor. Bugün tüm yük Oğuzhan'ın omuzlarındaydı. Elinden geleni yaptı. Ortadan bindirmelerle atılan gollerde pay sahibi oldu. Oğuzhan da gününde olmasa o zaman işler karışabilirdi. Beck'e üzüldüm. İşler iyi giderken, Güneş'in tercihiyle bir anda Gökhan Gönül'ün yedeği oldu. Uzun aradan sonra 11'de başladığı maçta kendi kalesine gol attı. Umarım bunun şokunun erken atlatır.

OLYMPİAKOS KAZANMIŞ!

Bu arada Olympiakos üç hafta sonra Yunan Ligi'nde maç kazandı. Perşembe İstanbul'a moralli gelecekler. Beşiktaş, 2-2'lik Kayseri maçını unutup, özellikle zihinsel anlamda Olympiakos maçına odaklanmalı. Aman diyelim, dilimizi ısıralım.


Sıradaki haber yükleniyor...
holder