Rauf Tamer Kayda geçsin
HABERİ PAYLAŞ

Kayda geçsin

Haberin Devamı

Tanıdığımız Devlet Bahçeli, “Cumhurbaşkanı Yardımcılığını kabul etmez.” Şuraya yazıyorum ki, şimdiden kayda geçsin. Günü gelince bakarız.



Tanıdığımız Kılıçdaroğlu “Tayyip Erdoğan’a hiç karşı değildir, tek adam’a karşıdır.” Şuraya yazıyorum ki, şimdiden kayda geçsin. Günü gelince ona da bakarız.



Eğer sonuç HAYIR çıkarsa, “değişen bir şey olmazmış, herkes yine yerinde kalırmış.” Ona ne şüphe? Şuraya yazıyorum ki, şimdiden kayda geçsin. Günü gelince buna da bakarız.



Eğer EVET çıkarsa “Kılıçdaroğlu niye istifa etsinmiş, gerekçesi neymiş?” Yerden göğe kadar haklı. Şuraya yazıyorum ki, şimdiden kayda geçsin. Günü gelince buna da bakarız.



Eğer “tek adamı ikna ederseniz, bütün Türkiye, 24 saat içinde ele geçirilirmiş.” Allah korusun ama şuraya yazıyorum ki, şimdiden kayda geçsin. Öyle bir şey olmayacaksa da ara sıra açar bakarız.



Eğer aklına eserse, tek adam “muhtarlıkları kaldırıyorum” dermiş. Bunu ben değil, muhtarlar bir kenara yazsın ki, 500 yıl sonra açar bakarız.



Geliyorum en mühimine: “Bütün HAYIR’cılar meğer Binali Bey’e çalışıyormuş.” Başbakanlığı devam etsin diye. Bunu da Binali Bey bir kenara yazsın ki, 16 Nisan gecesi -sabahı bile beklemeden- Kılıçdaroğlu mızıkçılık yapıp Binali Bey’i istifaya çağırmasın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder