Türkiye (Son Dakika) Kayınbiraderlerini bıçakladı: 1 ölü, 2 yaralı

Kayınbiraderlerini bıçakladı: 1 ölü, 2 yaralı

Paylaş
Kayınbiraderlerini bıçakladı: 1 ölü, 2 yaralı

Konya'da sigara yüzünden eşiyle tartışan Cevdet Ö., evine gelen kayınbiraderleriyle kavgaya tutuştu. Cevdet Ö., yakınlarının da dahil olduğu kavgada,  saldırdığı eşinin kardeşlerinden birinin hayatına son verdi. 3 kardeşten ikisi ise yaralandı.

Olay, saat 00.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Ulubatlıhasan Mahallesi Mesnevi Sokak'ta meydana geldi. Cevdet Ö., iddiaya göre, tartıştığı eşi Meryem Ö.'yü dövdü. Cevdet Ö., ardından evi terk edip babası Cesim Ö.'nün evine gitti. Meryem Ö. de durumu kardeşleri Muhammed, Şahin ve Fatih Sağaslan'a anlattı. 3 kardeş de eniştelerinin bulunduğu Cesim Ö.nün evine gitti. 3 kardeş, iddiaya göre, evin önünde eniştelerine bağırarak, av tüfeğiyle havaya ateş açtı. Bunun üzerine Cevdet Ö., kardeşi Harun Ö. ve babası Cesim Ö ile dışarı çıktı. Ardından iki grup tartışmaya başladı.

ÜÇ KARDEŞTEN BİRİ ÖLDÜ


Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Cevdet Ö., kayınbiraderlerine bıçakla saldırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan 3 kardeşten Muhammed ve Şahin Sağaslan, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne, Fatih Sağlaslan da Konya Eğitim ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Fatih Sağlaslan yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Yaralılardan Muhammed Sağaslan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği, Şahin Sağaslan'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Cevdet Ö. ile babası ve kardeşi de gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.


SİGARA YÜZÜNDEN EŞİYLE TARTIŞMIŞ


Tartıştığı kayınbiraderlerden 1'ini öldüren, 2'sini yaralayan daha önce çiğ köftecide çalışan, işsiz 2 çocuk babası Cevdet Ö, eşi Meryem Ö. (26) ile sigara yüzünden tartıştığını ileri sürdü. Olayın ardından gözaltına alınan Cevdet Ö.'nün ilk ifadesinde, ''Eşim babasından eve gelirken sigara almasını söylemiştim. Sigara almadan eve gelmiş. Neden almadığını sordum tartıştık. Tartışma büyüyünce evi terk edip, babamın evine gittim. Sonra kayınbiraderlerim, babamın evine geldi. Muhammed'in elinde tüfek vardı. Havaya ateş etti. Ben ilk sıralar inmedim. Daha sonra elime bıçak alıp, babamla aşağı indim. Sonra kavga çıktı ve rastgele bıçağı salladım. Öldürmek istemedim. Benim de başımı yaktılar'' dedi.


Cevdet Ö.

7 yıllık evli Cevdet Ö., eşiyle daha önce ayrıldıklarını belirterek, ''Eşimle anlaşamıyorduk. 2 ay önce ayrıldık. Büyükler araya girdi ve barıştık'' dedi. Meryem Ö.'nün de ifadesinde eşinin kendisini dövdüğünü söylediği öğrenildi.
DHA

Haberin Devamı