Gündem Kayınpederinden Halis Toprak'a: Terbiyesiz

Kayınpederinden Halis Toprak'a: Terbiyesiz

Paylaş
Kayınpederinden Halis Toprak'a: Terbiyesiz

Halis Toprak'ın, 17 yaşındaki eşi Nazlıcan'la olan ilişkisine yönelik, "Kendimi rezil ettim' açıklamasına sert tepki

Halis Toprak'ın, 17 yaşındaki eşi Nazlıcan'la olan ilişkisine yönelik, "Son evliliği hiç yapmamalıydım. Nazlıcan da mutsuz. Kendimi rezil ettim, bitirdim" açıklamalarına tepki gösteren kayınpeder İsmet Tağızade, "Terbiyesiz. Evlilikten pişman olduğuna yönelik bu açıklamalar daha önce hiç gündeme gelmemişti. Kendisi hayatından gayet memnundu. Şimdi ne oldu bilmiyorum" dedi.

Haberin Devamı

'ŞU AN BEN DE ŞAŞKINIM'

Antalya Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde yaşamını sürdüren İsmet Tağızade, kızı Nazlıcan'la evlenen işadamı 71 yaşındaki Halis Toprak'ın basına yansıyan, "Son evliliği hiç yapmamalıydım. Nazlıcan da mutsuz. Kendimizi rezil ettim, bitirdim" açıklamalarına tepki gösterdi. Açıklamaları okur okumaz telefona sarılan Tağızade, kızı Nazlıcan'ı cep telefonundan aradı. Kızına, "Nazlıcan beni hemen ara, çok önemli. Gazetelerde bir şeyler okudum. Bakalım neymiş bu konu" diyen Tağızade, kızından gelecek telefonu beklemeye başladı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından mal varlığına el konulan işadamı Halis Toprak'ın açıklamasına ilişkin değerlendirmeler yapan Tağızade, "Nazlıcan'dan 4 aydır haber alamıyorum. Asıl açıklamamı kendisi ile konuştuktan sonra yapacağım. Şu anda ben de şaşkınım. Kızımla konuşmadan işin aslını bilemem. Çocuklarla oturup konuyu değerlendireceğim. Avukat tutup tutmadıklarını soracağım. Gelişmelere göre hareket edeceğiz" diye konuştu.
Kayınpederinden Halis Topraka: Terbiyesiz

Haberin Devamı

Toprak'ın, eşi Nazlıcan'ın mutsuz olduğunu belirterek yaptığı, "Evliliğin gereği yoktu" açıklamasına "Terbiyesiz" diyerek tepki gösteren Tağızade, "Halis Bey'in evlilikten pişman olduğuna yönelik bu açıklamaları daha önce hiç gündeme gelmemişti. Kendisi hayatından gayet memnundu. Şimdi ne oldu bilmiyorum. Bu açıklamalarla ilgili kızımla, eşimle görüşeceğim. Bu görüşmelerin ardından detaylı konuşuruz. Şimdilik daha fazla açıklama yapmam doğru olmaz. Bakayım ne yaptılar, ne ettiler avukat falan tutular mı? Kızımın bu açıklamalardan nasıl etkilendiğini de kendisiyle konuştuktan sonra anlayacağım" diye konuştu.

DHA