Gündem Kayınvaldesi tüfekle vurunca gerçek ortaya çıktı

Kayınvaldesi tüfekle vurunca gerçek ortaya çıktı

Paylaş
Kayınvaldesi tüfekle vurunca gerçek ortaya çıktı

Kayınvaldesi tarafından tüfekle vurulup yaralanan 27 yaşındaki Ercan Güngör tedaviye alınınca kalp, karaciğer ve midesinin ters olduğunu öğrendi

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde karıştığı bir olayla tüfekle vurulup yaralanan 27 yaşındaki Ercan Güngör, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne yapılan tedavisinde kalp, karaciğer ve midesinin ters olduğunu öğrendi.

Haberin Devamı

Geçen Ocak ayında Ercan Güngör’ün eşi, aralarında geçimsizlik nedeniyle evi terk ederek çocuğuyla birlikte annesinin yanına yerleşti. Çocuğunu görmeye giden Ercan Güngör, çıkan tartışmada kayınvalidesi 41 yaşındaki F.Y. tarafından karnından av tüfeğiyle vuruldu. Yaralanan Güngör, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil Serviste yapılan tetkiklerde Güngör’ün organlarının vücudunun ters yerlerinde olduğu ortaya çıktı.

Göğüs Cerrahisi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Figen Türk, karın bölgesinin sağ kısmından av tüfeğiyle vurulmuş olarak gelen hastanın organlarının terste olduğunu fark ettiklerini söyleyerek, "Acil serviste hastaya müdahale ederken, kalbi dinlemek istedik ama kalp atışı sağ tarafından geldiğini farkettik. Hastaya acil müdahale yapıldıktan sonra organlarının grafisini çektik. Organların ters olması çok nadir görülen on binde bir kişide rastladığımız bir olay. Hastamız yaklaşık 10 gün süren tedavinin ardından sağlığına kavuştu ve taburcu edildi" dedi.

Haberin Devamı