Türkiye (Son Dakika) Kayıp boksör kız evine döndü

Kayıp boksör kız evine döndü

Paylaş
Kayıp boksör kız evine döndü

Bursa'da üç gündür kendisinden haber alınamayan Türkiye üçüncüsü 17 yaşındaki boksör Kübra Sönmez evine geri döndü. Sönmez'in, hocasıyla problem yaşadığı için ailesine haber vermeden arkadaşının yanına gittiği öğrenildi

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde ikamet eden ve aniden sırra kadem basan Latif Dörtçelik Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Kübra Sönmez, kayıp haberlerinin gazete ve internet sitelerinde çıkmasının ardından ailesinin yanına döndü.

Haberin Devamı

Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olan Kübra Sönmez’in hocasıyla tartışarak kulüpten ayrıldığı ve ailesine söylemekten korktuğu için arkadaşının yanında kaldığı öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan baba Bünyamin Sönmez, başına bir şey gelmesinden korktuğu kızı geri döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, "Kızım okul arkadaşında kalmış. Spor kulübünde bir sıkıntı yaşamış, hocası okuldan atınca bizden korkarak eve gelmeyip arkadaşında kalmış. Bize söyleseydi darılmaz, kızmazdık. Hiçbir şey çocuklarımızdan kıymetli değil" diyerek, gençlerden ne olursa olsun sıkıntılarını ailelerine söylemelerini istedi.

Haberin Devamı

Başarılı boksör ve ailesi şimdi kendilerine yeni bir kulüp arıyor.

İHA