Magazin Kayıp kızına kavuştu

Kayıp kızına kavuştu

Paylaş
Kayıp kızına kavuştu

Şarkıcı Sibel Alaş'ın 2 yaşındayken Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan alıp koruyucu annelik yaptığı 14 yaşındaki Tuğçe, üç gündür kayıptı

Alaş, kızının bulunduğunu twitter'ına yazdığı "Çocuk Büro'nun çalışmaları sonucunda,kızımızı sağ salim ve zarar görmeden teslim aldık.Duyarlı herkese müteşekkirim.Allaha emanet olun." mesajıyla duyurdu.

Haberin Devamı

Sibel Alaş, kızının kaybolması olayını Hürriyet'te Demirhan Hararlı'ya şu sözlerle anlatmıştı: “Önceki gün kızımı okuldan almaya gittim. Gitmeden önce de telefonlaşmıştık. 16.30 sıralarında okulun kapısında buluşacaktık. Gittiğimde orada yoktu. Okulun içine girdim, aradım ama bulamadım. Müdürlere müracaat ettim, öğretmenlere sordum. Hava kararınca da etrafa bakmaya başladım. Sonra gidebileceği akrabalarımı, arkadaşlarını aradım. Kimsede yoktu. Saat 20.00 gibi kaçırıldığını anladım. Hemen Çocuk Büro’ya gittik. Telefon görüşmelerinden bir takım ipuçlarına ulaştılar. Bugün de (dün) savcılıktaydık. Polisin elindeki ipuçlarına inanıyorum. En kısa zamanda kızıma sarılacağım.”