Gündem Kayıp milyonerler evlerine döndü

Kayıp milyonerler evlerine döndü

Paylaş
Kayıp milyonerler evlerine döndü

Süper Loto'da 9.5 milyon lirayı kazanmalarının ardından ayrıldıkları Kestel'e geri dönen Karaduman kardeşler “Bizim için çok bir şey değişmedi” dedi

Süper Loto’da 8 hafta devrederek 19 milyon liraya ulaşan büyük ikramiyenin yarısının, Bursa’nın Kestel ilçesinde oturan Kenan ve Kerami Karaduman kardeşlere çıktığı öne sürüldü. Yeşim Tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Kenan Karaduman ile işsiz olduğu öğrenilen Kerami Karaduman, geçen cuma günü eşleriyle birlikte terk ettikleri ilçeye dün akşam son model bir arabayla döndüler.

Süper Loto’nun 25 Kasım çekilişinde 15, 22, 31, 37, 45 ve 53 nolu sayıları tutturarak 6 bilen Osmaniye ve Bursa Kestel’den 2 kişi, 9 milyon 518 bin 441 lira 75’er kuruş ikramiye kazandı.

Haberin Devamı

Cumadan beri kayıplar

Kestel’deki talihlinin Karaduman kardeşler olduğu iddia edildi. Kendilerine 9 milyon 518 bin TL kazandıran kuponu Kestel’deki bayiye yatıran Kenan Karuduman ile Kerami Karaduman’dan geçen cuma gününden beri haber alınamıyordu. Kestel Yeni Mahalle’de kirada oturdukları dairenin anahtarını ev sahiplerine vererek cuma günü ilçeden ayrıldıkları iddia edilen Kenan-Nezahat Karaduman ve Kerami-Olcay Karaduman çiftleri dün akşam saatlerinde son model plakası takılmamış bir arabayla evlerine döndüler.



Kapılarını gazetecilere kapatan ve görüşme tekliflerini kabul etmeyen kardeşlerden Kerami Karaduman, bir süre sonra apartmandan inerek otomobiline bindi. Gazetecilerle yaşanan kısa bir kovalamacanın ardından tekrar binaya dönen Kerami Karaduman, gazetecilerin sorularına yanıtladı.

Karaduman, “Parayı nasıl değerlendireceksiniz?” sorusu üzerine, “Daha plan yapmadık yanıtını verdi. “Aynı evde oturacak mısınız?” sorusuna karşılık, “Bizim için çok bir şey değişmedi. Niye bu evde oturmayalım” dedi.

Parayı henüz almadıklarını kaydeden Karaduman, “Kestel’e yatırım yapacak mısınız ?” sorusu üzerine de “Tabii ki olacak. Biz bu ilçede yaşıyoruz. Burada yatırımı düşünüyoruz. Ama henüz nasıl değerlendireceğimizi düşünmedik” diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı