Gündem Kayıp üniversite öğrencisi Esra bulundu

Kayıp üniversite öğrencisi Esra bulundu

Paylaş
Kayıp üniversite öğrencisi Esra bulundu

Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu üniversite öğrencisi Esra Gündüz'ün evlenmek amacıyla Denizli'ye kaçtığı ortaya çıktı.

Anne Saadet Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, polislerin bugün kendisini arayarak kızlarının bulunduğu müjdesini verdiğini aktardı. Polisin yaptığı araştırma sonucunda kızının internetten tanıştığı biriyle evlenmek üzere Denizli’ye gittiğinin belirlendiğini kaydeden Gündüz, polislerinin telefonundan kısa süre sonra da kızı Esra’nın kendilerini telefonla aradığını söyledi.

Haberin Devamı

"ANNE BEN İYİYİM"

Kızının evlenmek amacıyla kaçtığı kişi ve ailesini tanımak istediklerini belirten Gündüz, şöyle konuştu: "Kızımı bulan polisler eve getirmek istemişler ama Esra kabul etmemiş. Yaşı 18’den büyük olduğu için bir şey yapamamışlar. Polislerden sonra Esra da bizi aradı. ’Anne ben iyiyim, evlendim. Evlenmeme izin vermezsiniz diye böyle yaptım. En kısa zamanda geleceğiz’ dedi. Kiminle gitmişse ailesi bizi arasın, görüşelim ondan sonra daha da rahatlayacağım. İyi insanlarsa Allah mutlu ve bahtiyar etsin."

Okula gittiğini söyleyerek evden ayrılan kızlarından bir haftadır haber alamadıklarını belirten Gündüz ailesi, polise kayıp başvurusunda bulunmuştu.