Gündem Kayıptı, ortaya çıktı, evlendi!

Kayıptı, ortaya çıktı, evlendi!

Paylaş
Kayıptı, ortaya çıktı, evlendi!

Çeşme'de 33 gün önce ortadan kaybolan; önceki gün de ortaya çıkan Dilara, babasının, kendisini kaçırdığını iddia ettiği genç ile evlendi

İzmir'in Çeşme ilçesinde, 33 gün önce dershane çıkışı ortadan kaybolan Dilara Mercik'in, Tigin Aktaş ile nikah kıyıp evlendiği ortaya çıktı. Nihahın İzmir'de kıyıldığını dile getiren Tigin Aktaş'ın babası Mesut Aktaş, “Çocuklarımız dün evlendi. Şu an çok mutlular. İlk günlerini bizimle birlikte geçirecekler” dedi.

Haberin Devamı

Dilara Mercik, geçen 23 Ekim'de, gittiği dershaneden çıkışta ortadan kaybolduktan sonra jandarmaya giderek ifade verirken bir süreden bu yana arkadaşlık ettiği Tigin Aktaş'la gönül rızasıyla birlikte olduğunu söyledi. Ailesinin evlenmesine izin vermediği Dilara Mercik'in, dün İzmir'de, Tigin Aktaş ile nikah kıydığı belirtildi.

FACEBOOK'TA DA DEĞİŞTİ

Tigin Aktaş'ın sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki profil sayfasında da ilişki durumunu evli olarak değiştirdiği görüldü. Bazı arkadaşları da kutlama mesajları yazarak çifti kutladı. Nikahın İzmir'de kıyıldığını anlatan Mesut Aktaş, “Çocuklarımız dün evlendi. Şu an çok mutlular. İlk günlerini bizimle birlikte geçirecekler. Çocuklarımızla röportaj yapmak isteyenlerden para talep edeğiz” dedi.

Haberin Devamı

BABASI KENDİ RIZASIYLA EVLENDİĞİNE İNANMIYOR

Dilara Mercik'in sağlık memuru babası İhsan Mercik ise yaşanan son gelişmeler üzerine Manisa'ya tayinini istedi. Baba Mercik, şöyle dedi:
“Olayları basından öğreniyorum. Evlenip evlenmediğiyle ilgili bilgim yok. Evlendilerse mutluluklar diliyorum. Hâlâ kızımın kendi istediğiyle evlendiğine inanmıyorum. Ben de 17 yaşında kızı kaçırsam, ben de onu evlenmeye ikna ederim. Bunu mantık almıyor. Yetkililer onu nasıl bulamadı anlamıyorum.”

İZMİR, (DHA)