Gündem Kaymakam evinde ölü bulundu

Kaymakam evinde ölü bulundu

Paylaş
Kaymakam evinde ölü bulundu

Balıkesir'in Havran Kaymakamı Orhan Balcı, evinde silahla vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan Balcı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Kaymakamlık Lojmanı’ndan bir el silah sesinin duyulması üzerine, Kaymakam Orhan Balcı’nın makam şoförü ve koruması içeriye girdi.

Sağ göğsünden tek kurşunla yaralanmış halde bulan Balcı, Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Balcı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, "Üzücü bir olay yaşadık. Kaymakamımızın intihar ettiğini duydum. Hastaneye kaldırmışlar ama kurtarılamamış. Ben de şu anda yoldayım" dedi.

İNTİHAR NOTU BIRAKMIŞ

Beylik tabancasıyla canına kıyan Havran Kaymakamı Orhan Balcı’nın lojmanında yapılan aramada intihar mektubu bıraktığı ortaya çıktı.

Balcı’nın mektupta çocuklarının olmamasından eşi Melek Balcı’nın ailesinin kendisini sorumlu tutuğundan bahsedip, cenazenin Eskişehir’de annesinin yanına defnedilmesini istediği öğrenildi.

Öte yandan Balcı’nın Bursa’ya seminere gittiği öğrenilen eşi Melek Balcı’nın bir süre Ziraat Bankası Burhaniye Şubesi’nden aynı bankanın Edremit Şubesi’ne görevlendirildiği ve bugün yeni görev yerinde işe başlayacak olmasına rağmen mesaisine gelmediği öğrenildi.

Ahmet ERTAN/DHA