Gündem Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı planlayan hain yakalandı!

Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı planlayan hain yakalandı!

Paylaş
Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı planlayan hain yakalandı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal paylaşım sitesi twitter adresinden, Mardin Derik Kaymakamı şehit Muhammet Safitürk'ün hayatını kaybettiği saldırıyı planlayan teröristin yakalandığını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından "MUHAMMET FATiH Safitürk... Sana borcumuzu ödeyemeyiz. Ancak bilki katliamını planlayanı aldık. Elimizde...Sağolun arkadaşlar" diye yazdı.




TRABZON'DA AÇIKLAMA: ŞEREFSİZ KRAVAT TAKMIŞ, TAKIM ELBİSE GİYMİŞ

Çaykara ilçe meydanında vatandaşlara hitap eden Soylu, şunları söyledi: "Bu sabah birisini yakaladık. Şerefsiz, kravat giyinmiş, takım elbise giyinmiş. Evlatlar, bu son Viranşehir patlaması var ya, o Viranşehir patlamasının o planını yapanı aynı zamanda da o bizim Muhammet Fatih Safitürk evladımız var ya sizin de evladınız, onun katlini planlayanı bu sabah böyle alıverdiler. Kandil'den it gibi havlayanlar var ya it gibi havlayanlar. Buradan, Çaykara'dan söylüyoruz, bilin ki Kandil'den it gibi havlamanıza da müsaade etmeyeceğiz sizin, bunu bilin. Biri çıktı dedi ki 'TC'yi tükürüğümüzle boğarız', nerede şimdi? Kodeste. Sen bu milletin birliğine, beraberliğine, bu ülkenin hürriyetine, bayrağına, selametine oradan lafının ölçüsünü bilmeden ortaya koyarsan bu millet de bu devlet de gereğini yerine getirir. Sadece o mu? Havaya girdiler, milletimizi tehdit ederek aldıkları oylardan sonra musluklardan kan akıttılar, hatırlıyorsunuz. Çocukları tehdit ettiler, aldıkları oylardan sonra özerklik ilan edeceğiz dediler. Havaya girdiler, afra tafra yaptılar ya hadi ufak bir cesaretiniz varsa o gün ağzınızda lafları geveliyor söylüyordunuz, sözde işler yapıyordunuz. Hadi bakalım ufak bir cesaretiniz varsa bugün özerklik ilan edin de alalım boyunuzun posunuzun ölçüsünü hadi bakalım." dedi.

10 KASIM'DAKİ HAİN SALDIRIDA ŞEHİT OLMUŞTU


Mardin'in Derik İlçesi Hükümet Konağı'nda 10 Kasım 2016 tarihinde PKK'lı teröristlerin yerleştirdiği bombanın patlaması sonucu ağır yaralanan Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk, tedavi gördüğü hastanede bir gün sonra şehit olmuştu.