Gündem Kaymakamlıkta intihar etti

Kaymakamlıkta intihar etti

Paylaş
Kaymakamlıkta intihar etti

Sapanca Emniyet Müdürlüğünde görevli 19 yıllık polis memuru Hasan Hazır, ilçe kaymakamlığı binası girişinde bulunan kontrol noktasında beylik tabancasını karnına dayayıp intihar etti

Sapanca Emniyet müdürlüğünde görevli ve19 yıllık polis memuru olan Hakan Hazır, saat 17.15 sıralarında Sapanca İlçe Kaymakamlığı binasının içerisinde bulunan kontrol kabininde beylik tabancasını karnına dayayıp tetiği çekti.

Haberin Devamı

Silah sesini duyan binadaki görevli memurlar, polis memurunun koltukta hareketsiz yattığını görünce 112’ye haber verdi. Polis memuruna ilk müdahaleyi Kaymakamlıkta bulunan Sapanca İlçe Hastanesi aile hekimi doktoru Ekrem Şirin yaptı. Önce Sapanca Devlet Hastanesi, daha sonra ise Sakarya Toyota İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesine kaldırılan Hazır, kurtarılamadı.

Polis memurunun intiharını haber alan mesai arkadaşları hastaneye akın etti. Hakan Hazır’ın intihar etmeden önce eşiyle telefonla görüştüğü, bu görüşmeden sonra eşinin Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğünü arayarak, eşinin durumunun iyi olmadığını ve onu kontrol etmelerini istediği öğrenildi. Hakan Hazır’ı karnına silahı dayamış olarak gören mesai arkadaşlarının intihar öncesinde uyardıkları ileri sürüldü. Ekonomik nedenlerle intihar ettiği iddia edilen polis memurunun cenazesi memleketi Niğde’ye gönderilecek.

Haberin Devamı

Bahattin TIKNAZ/ SAPANCA (Sakarya), (DHA)