Magazin Kaynana devreye girdi

Kaynana devreye girdi

Paylaş
Kaynana devreye girdi

Eşinin ilgisizliğinden yakınan Seda Sayan dün sabah boşanma kararı aldığını açıkladı.Onur Şan'ın annesi ise çiftlerin arasını düzeltmek için uğraşıyor

Seda Sayan (49) kendisinden 22 yaş küçük olan türkücü Onur Şan (27) ile 2 Şubat 2008’de Çırağan Sarayı’nda evlenmişti. Onur Şan’ın babası Ahmet Turan Şan bu evlilik için “Oğlum 3 albüme rağmen şöhret olamadı. Çocuk ne yapacak? Benimle mi çıkacak! Herkes ilişkiye saygı duysun” derken, amcası Ömer Şan “Bu evliliği onaylamıyorum. Bu evlilik Onur’a büyük zarar verecek. Çünkü Seda Sayan 2 yıl sonra oğlumuzu bırakacak, çocuğa yazık olacak” diye konuşmuştu.

Eşinin ilgisizliğinden yakınan Seda Sayan dün sabah boşanma kararı aldığını açıkladı. Bir iddiaya göre; Seda Sayan, 2 yıllık eşi Onur Şan’ın bir genç kızla yakınlaşmasından da şüphelendi. Onur Şan “İhanet yok. Seda’yı çok seviyorum. Ailem devrede. Annem Seda’yı ikna etmeye çalışıyor. Birkaç gün içinde Seda’yla yemek yiyeceğiz” dedi.

HER ŞEY EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDE BAŞLADI

* Çift, 2 Şubat 2010’daki 2. evlilik yıldönümünü gergin geçirdi. Seda Sayan yıldönümünü üstün körü kutlayan eşi Onur Şan’a kırıldı. Yakınlarına aralarının eskisi gibi olmadığını ilk kez itiraf etti.

* Evliliğini kurtarmak isteyen Seda Sayan, Onur Şan’a birlikte Londra’ya gidip birlikte tatil yapmayı teklif etti. Onur Şan dizi çekimi nedeniyle Londra’ya gidemeyeceğini söyledi.

* Bu cevaba çok bozulan Seda Sayan, ablasıyla Londra’ya gitti. Birkaç gün sonra da şu açıklamayı yaptı: “Onur ile gergin bir dönem geçiriyoruz. Ama ayrılık kararı almadık. Sorun, Onur’un iş yoğunluğundan dolayı ilgisizliği. Onun hayatında kendime yer bulamamaya başladım. O kadar yoğun ki, beni yok etti.”

* Bu açıklamayı gazetelerde okuyan ve şok olan Onur Şan “Evet aramızın gergin olduğu doğru. Çünkü eşime zaman ayıramadım. Ama ikimiz de boşanmayı düşünmüyoruz. Kendimi affettireceğim. Keşke Seda bu açıklamayı yapmasaydı. Kendi aramızda çözseydik. Eşime telefonla bile ulaşamaz oldum” dedi.

* Seda Sayan, Onur Şan’ın bu sözleri üzerine “Onur’un işi artık çok zor” açıklamasını yaptı.

* Onur Şan’ın babası Ahmet Turan Şan ve annesi Şerife Şan, Seda Sayan ile defalarca telefonda görüştü. Ama sonuç alamadılar.

* Onur Şan, eşi Seda Sayan’ın boşanma kararını basınla aynı anda öğrendi. Boşanacağını basına e-mail yoluyla bildiren Seda Sayan bu ani kararını eşi Onur Şan’a da açıkladı.

* Şoke olan ve gözyaşlarına boğulan Onur Şan eşi Seda Sayan’dan son bir şans daha istedi. Öte yandan birlikte oturdukları evdeki eşyalarını da topladı.

EN UZUN SİNAN ENGİN İLE EVLİ KALDI

İlk eşi Sarıyerli futbolcu Rıdvan Kılıç’tı. 1987’de evlenip 6 ay sonra boşandılar.

İkinci evliliğini futbolcu Sinan Engin’le 1990’da yaptı. Bu evlilikten oğlu Oğulcan dünyaya geldi. 5 yıl sonra boşandılar.

1998’de kırmızı ışıkta görüp aşık olduğu motorlu kurye Soner Yapcacık’la nikah masasına oturdu. 5 ay sonra boşandı.

Dördüncü eşi işadamı Tuncay Kıratlı’ydı. Bu evlilik de 7 ayda bitti.

Beşinci evliliğini Gökhan Şükür’le yaptı. 2 yıl sürdü.

2 Şubat 2008’de evlendiği altıncı kocası Onur Şan’dan boşanıyor.

2

Haberin Devamı