Türkiye (Son Dakika) Kayseri'de eski sevgili cinayetinde flaş gelişme! Testereyle 7 parçaya ayırmışlardı

Kayseri'de eski sevgili cinayetinde flaş gelişme! Testereyle 7 parçaya ayırmışlardı

Paylaş
Kayseri'de eski sevgili cinayetinde flaş gelişme! Testereyle 7 parçaya ayırmışlardı

Kayseri'de eski sevgilisi tarafından öldürülen ve elektrikli testereyle 7 parçaya ayrılan adam cinayetiyle ilgili şoke eden detaylar ortaya çıktı.

Kayseri'nin Develi ilçesinde B. Ö.'yü (39) elektrikli testere ile 7 parçaya bölerek öldürdüğü iddia edilen, bir süredir birlikte yaşadığı G. B.'nin (26), cinayeti birlikte işlediği Y. K.'nın (28) sadece iş arkadaşı değil, sevgilisi olduğu ortaya çıktı.



İki sevgili tutuklanırken, olayı bildiği halde sakladığı belirtilen Yusuf Kara'nın kız kardeşi K.K ise (25) ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.



DHA'nın haberine göre olay, Develi İlçesi Harman Mahallesi, Elçibey Caddesi'nde, geçen 21 Mayıs'ta saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre işsiz B. Ö. ile iki yıldır birlikte olan tekstil işçisi G. B., iş arkadaşı Y. K.'ya, Ö.'nün kendisine işkence ettiğini söyledi. Sevgili de oldukları öne sürülen B. ve K., Ö.'yü birlikte yaşadıkları eve davet etti.



B. Ö. kapıdan girdiği anda G. B. elindeki demir çubukla başına vurmaya başladı. Bu sırada saklandığı yerden çıkan Y. K. da elindeki ekmek bıçağını B. Ö.'ye peş peşe sapladı. Kanlar içinde kalan B. Ö. yere yığılınca, G. B. boynuna ip geçirip, boğarak öldürdü.


CESEDİ PARÇALARA AYIRDILAR


B. ve K., Ö.'nün cesedini çuval ve çarşaf üzerinde evin çatı katına çakırdı. Burada elektrikli testere ile cesedi 7 parçaya ayıran iki sevgili, her bir parçayı siyah poşetlere koyup, Kayseri'den kiraladıkları otomobilin bagajında boş bir araziye bıraktı. Kayseri Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları ayrıntılı çalışma sonucu kan donduran cinayetin şüphelisi olarak G. B. ve Y. K.'yı olayın meydana geldiği evde gözaltıa aldı. Evde yapılan aramalarda öldürülen B. Ö.'ye ait kan örnekleri, et parçaları ve suç aleti kanlı elektrikli testere ele geçirildi.



Kayseri'de vahşet! Sevgilisini elektrikli testere ile 7 parçaya böldü


TUTUKLANDILAR


Olayla ilgili olarak gözaltına alınan G. B., Y. K. ve kız kardeşi K.K., götürüldükleri Develi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı. Cinayeti soğukkanlılıkla anlattığı öne sürülen B. ve K., çıkarıldıkları adliyede nöbetçi hakimlikte tutuklanırken, cinayeti bildiği halde sakladığı iddia edilen K.K ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.



Haberin Devamı