Yaşam Kayseri'de sutyen reklamını 'ahlaksız' olduğu gerekçesiyle kapattılar

Kayseri'de sutyen reklamını 'ahlaksız' olduğu gerekçesiyle kapattılar

Paylaş
Kayseri'de sutyen reklamını 'ahlaksız' olduğu gerekçesiyle kapattılar

Kayseri kent merkezinde,otobüs duraklarındaki sutyen reklamı, 'Yedi Hilal Gençliği' isimli bir grup üyeleri tarafından 'ahlaksız' olduğu gerekçesiyle afişlerle kapatıldı. Sutyen firması G Lingerie de Twitter üzerinden konuya ilişkin bir açıklama yayınladı

Kayseri kent merkezine özellikle otobüs duraklarına yerleştirilen sutyen reklamı, 'Yedi Hilal Gençliği' isimli bir grup tarafından ’Gözünü kiraya verme, gözlerimiz esir’ yazılı afişlerle kapatılıp, Büyükşehir Belediyesi de göreve çağrıldı.

'Yedi Hilal Gençliği' isimli grup ise Kayseri Büyükşehir Belediyesinin reklam yönetmeliğinde ahlaka aykırı reklamların yayınlanamayacağına dair maddelerin olduğunu belirterek, bu reklamın tamamen kaldırılmasını istedi.

G LİNGERİE'DEN AÇIKLAMA


G Lingerie isimli firma da konuyla igili Twitter adresi üzerinden bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada, "G Lingerie Safari Tekstil olarak, kurulduğumuz 1985 yılından itibaren tüm iletişim çalışmalarımızda toplum hassasiyetini göz önünde bulundurarak hareket ediyoruz. Toplumsal ve ahlaki değerlerin bilincinde olup, adım attığımız tüm iş birliklerinde bilinçli ve sorumluluk sahibi olarak ilerlemek her daim vizyonumuz olmuştur. Dünya standartlarınca kabul görüş başarımızı, yola çıktığımız ilk andan itibaren değişmeyen vizyon ve misyonumuza borçluyuz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.






DHA

Haberin Devamı