Spor Kayseri kaleci yolu gözlüyor

Kayseri kaleci yolu gözlüyor

Paylaş
Kayseri kaleci yolu gözlüyor

Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısına kaleci sorunu ile başlayan Kayserispor, kaleci Soleymanou'nun döneceği günü bekliyor.

Afrika Uluslar Kupası’na katılan Kamerun Milli Takımı’na Kayserispor’un kalecisi Souleymanou’nun çağrılması, takımda sıkıntıya yol açtı. İkinci kaleci Yusuf’un da sakatlığından dolayı ameliyat olması nedeniyle Kayserispor kaleci arayışına girdi.

Manisaspor’dan kiralanan Orkun Uşak’ın da sözleşmesi, bir sezonda 3 takımda forma giyemeyeceği gerekçesiyle vizelenmedi. Bu nedenle Orkun Uşak, Kayserispor ile yollarını ayırmak zorunda kaldı.

Bu gelişme üzerine Kayserispor’da dün Gençlerbirliği maçında üçüncü kaleci Gökhan Değirmenci forma giydi. PAF takımından Çağrı ise yedek kaleci olarak soyundu.

Kayserispor’da ilk kez resmi maçta forma giyen Gökhan’ın yediği gol, gözleri kaleci sorununa çevirdi. Ligin ikinci yarısına bu tür sorunlarla giren Kayserispor, gözünü Afrika Kupası’nda bu akşam oynanacak Mısır-Kamerun maçına dikti.

Çeyrek final müsabakasında tur atlayan taraf Mısır olursa, Kamerun Milli Takımı eleneceği için kaleci Souleymanou Türkiye’ye dönerek Kayserispor kalesini teslim alacak. Kamerun’un yarı finale yükselmesi durumunda ise Kayserispor, bir süre daha kaleci yolu gözlemek durumunda kalacak.

Haberin Devamı