Spor Kayseri'de basketbol heyecanı

Kayseri'de basketbol heyecanı

Paylaş
Kayseri'de basketbol heyecanı

Kayseri'de yarın başlayacak 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası A Grubu maçlarıyla ile ilgili hazırlıklar tamamlandı

A Grubunda mücadele edecek Arjantin, Sırbistan, Avustralya, Almanya, Angola ve Ürdün basketbol takımları, Hilton Oteli’ne gelerek hazırlıklara başladı.

Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yağmur, A Grubu karşılaşmalarının yapılacağı Kadir Has Kültür Merkezi’nde tüm eksiklerin tamamlandığını, maçların başlamasını bekledikleri ifade etti.

Yağmur, "Kayseri’de 2 Eylüle kadar sürecek olan karşılaşmaların biletlerinin satışı devam ediyor. Bilet sıkıntısı yok. Her türlü hazırlığımızı yaptık" dedi.

ESNAFIN UMUDU OLDU

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Mustafa Alan da A Grubu maçlarının Kayseri’de yapılacak olmasının otel, lokanta ve diğer sektördeki esnafı sevindirdiğini söyledi.

Lokantasının girişine A Grubundaki takımların bayraklarını asan Selahattin Karakaya da, "Lokantamız maçlar nedeniyle 24 saat açık olacak. Maçları izlemeye gelen taraftarlar için yemek menümüzü zenginleştirdik" diye konuştu.

Pastırma sucuk satıcıları da hazırlıkların tamamlandığını, taraftarlar için istek halinde vakumlu ambalajla satış yapıldığını kaydetti. Dünya Basketbol Şampiyonası’nın maskotu olan Bascat adlı kedi de Kayseri’de tanıtım gezilerini sürdürüyor.

Haberin Devamı