Spor Kayseri'de liderlik sevinci

Kayseri'de liderlik sevinci

Paylaş
Kayseri'de liderlik sevinci

Turkcell Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturan Kayserispor, Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını başladı

Bursaspor maçından sonra dünü izinli geçiren sarı kırmızılı ekip, bugün kulüp tesislerinde Büyükşehir Belediyespor deplasmanı için çalışmalara başladı.

Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursaspor maçı galibiyeti nedeniyle son derece mutlu olduklarını, özellikle şehrin coşkusu ve stadın tamamen dolmasının kendilerini sevindirdiğini ifade etti.

"BÜYÜKŞEHİR MAÇI ZOR GEÇECEK"

Bursaspor gibi çok güçlü ve iyi bir takıma karşı galip gelmenin huzuru ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Kafkas, şunları söyledi: "Bir yerlere gelmek oldukça zor. Bu yerleri korumak daha zor. Hayatımız boyunca mütevazı olmaya gayret gösterdik. Bundan sonra da öyle olacağız.

Ligde bizim için kolay maç yok, her maç zor. Hedefi olan bir takım haline geldik. Bunun bilincindeyiz. Önemli olan istikrarı sağlayıp, bunu uzun yıllara yaymak. Başarımızı devam ettirmek için mücadele edeceğiz."

CANGELE SEVİNCİ

Kart cezası nedeniyle Bursaspor maçında oynayamayan Cangele’nin takıma katılmasının sevindirici olduğunu bildiren Kafkas, Ömer Şişmanoğlu’nun da maç sonrası hafif sakatlık geçirdiğini açıkladı.

Devre arasında iki oyuncu almak istediklerini belirten Kafkas, 1. derecede önceliklerinin orta saha oyuncusu olduğunu, bu transferlerle daha iyi bir takım oluşturabileceklerini kaydetti.

Gazetecilerin, Türk antrenörlerin son dönemde önemli başarılar yakaladıklarını hatırlatmaları üzerine Kafkas, "Daha önce de başarılı olmuş birçok abimiz var. Bizde kendimizi yetiştiriyoruz. Genç kuşağı iyi temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Antrenörün yerlisi yabancısı olmaz, iyisi ya da kötüsü olur" diye konuştu.

Haberin Devamı