Spor Kayserisor yeni seri peşinde

Kayserisor yeni seri peşinde

Paylaş
Kayserisor yeni seri peşinde

Ligde 72 gün sonra deplasmanda Bursaspor'a 2-0 yenilen Kayserispor'da teknik direktör Şota Arveladze, “Artık yeni bir seri yakalamaya çalışacağız“ dedi

Bursasspor karşısında ilk yarıda istediklerini yaptıklarını belirten Şota Arveladze, biraz daha iyi oynamaları halinde golü de bulabileceklerini vurgularken şöyle konuştu:

“Birkaç kontratak yaptık. İkinci devre iyi top oynayamadık. İyi top tutamadık. Top tutamayınca da rakip takım geldi ve pozisyon buldu. İkinci devrede biraz daha iyi futbol bekliyordum. Ancak umduğum olmadı.“

İLK KEZ 2 FARKLI YENİLGİ ALDI

Kayserispor, mağlubiyetle 28 puanla 3'üncü sırada kalırken, ilk defa da 2 farklı yenilgiyle karşılaştı. Kaleci Souleymanou’da uzun haftalar sonra 2 gol yiyerek, yediği gol sayısının 8’e çıkmasına mani olamadı.

SANTANA’NIN DURUMU CİDDİ

Kayserispor’da Cangele, Troisi ve Zalayeta’nın ardından Bursaspor maçında orta sahanın önemli ismi Santana da sakatlandı.

Sağ ayak adalesinden sakatlanan Paraguaylı oyuncunun durumunun ciddi olduğu, yeşil sahalardan kaç maç uzak kalacağının çekilecek MR’ından sonra belli olacağı açıklandı.

Kulüp Doktoru A.Hamdi Çağlar, “Santana, maçın 2'nci yarısında aldığı darbe sonucu karşılaşmayı tamamlayamadı. Sağ ayak adalesinde sorun var. Durumu tetkiklerden sonra netleşecek“ dedi.

Bu arada Santana’nın yanı sıra defansın önemli ismi Serdar Kesimal’da kart cezası nedeniyle Eskişehirspor maçınde forma giyemeyecek.

Oktay ENSARİ/KAYSERİ (DHA)

Haberin Devamı