Spor Kayserispor 0-3 Beşiktaş

Kayserispor 0-3 Beşiktaş

Paylaş
Kayserispor 0-3 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 3 maçtan da beraberlikle ayrılan Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında bu seriye 3-0'lık zaferle son verdi

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. hafta maçında Kayserispor'a konuk oldu.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 3 maçtan beraberlikle ayrılan siyah-beyazlılar, bu maçta şeytanın bacağını kırmayı başardı.

Kartal, 21. dakikada Olcay, 82. dakikada Gökhan Değirmenci (kk) ve 90+3'te Enaramo'nun golleriyle Kayserispor'u mağlup ederek, 3 puana ulaştı.

Bu skorla Beşiktaş puanını 21'e yükseltirken, Kayserispor 6 puanda kaldı.

Beşiktaş, son üç maçında Çaykur Rizespor ve Karabükspor ile kendi evinde 0-0, Akhisar Belediyespor ile ise deplasmanda 3-3 berabere kalmıştı.

MAÇTAN DİKKAT ÇEKEN AYRINTILARI İSE ŞÖYLE

Dk. 90+2: Olcay'ın asistinde Eneramo Beşiktaş formasıyla ilk golüne imza attı.. 3-0
Dk. 84: Motta, topa elle dokunduğu için ikinci sarı ve kırmızı kartla oyundan atıldı.
Dk. 81: Motta ceza sahasına girer girmez şutunu attı. Yan direğe çarpan top kaleci Ertuğrul'un başına çarptıktan onra filelere gitti. 0-2
İkinci yarı başladı.
İlk 45 dakika Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Dk. 22: Ceza sahsı içerisinde kaleciden dönen topu Almeida Olcay'a ortaladı ve Olcay'da topu kafayla filelere gönderdi.. 0-1
Mücadele Beşiktaş'ın vuruşuyla başladı

2 TEKNİK ADAM SOHBET ETTİ

KAYSERİSPOR'un Hırvat teknik direktörü Robert Prosinecki ile vatandaşı Slaven Biliç, maçtan önce soyunma odalarının önünde sohbet etti. İki teknik adam, daha sonra birbirine başarılar dileyip soyunma odasına girdi. Kayserispor yönetimi stadın dolmaması nedeniyle Beşiktaş'a verilen bin 300 kişilik misafir tribünün hemen yanındaki güney tribününü kapalı tuttu ve buraya Kayserili futbolseverler alınmadı.

KALECİ TOLGA'YA BÜYÜK MORAL

Kadir Has Stadındaki maç için yeşil sahaya önce Beşiktaş çıktı. Beşiktaşlı taraftarlar, kaleci Tolga Zengin'e dakikalarca tezahürat yaparak, moral verdi.

OLCAY ŞAHAN'A AKRABA DESTEĞİ

Beşiktaş'ın Kayserili oyuncusu Olcay Şahan'la Kayserisporlu Ömer Bayram, stadın koridorunda Ayram ile kendisi gibi gurbetçi Kayserili Beşikbir süre sohbet etti. Olcay Şahan, maç öncesi de yakınlarıyla hem otelde hem de stat da özlem giderdi.

BEŞİKTA 5 YABANCI


Beşiktaş'ta Sivok, Motta, Hutchinson, Fernandes, Almeida siyah beyazlı takımın yabancı oyuncuları olurken, Kayserispor'da Fonseca, Zurab, Simiç, Cleyton, Jaja ve Mouche forma giydi.

Haberin Devamı