Spor Kayserispor Bilal'i 'askıya' aldı

Kayserispor Bilal'i 'askıya' aldı

Paylaş
Kayserispor Bilal'i 'askıya' aldı

Kayserispor Kulübü, bugün basında yer alan gurbetçi oyuncusu Bilal Aziz'in şike olaylarına karıştığı iddiaları üzerine, Bilal Aziz'le ilişkilerını askıya aldı

Kayserispor kulübü, bugün bir gazetede yer alan gurbetçi oyuncusu Bilal Aziz'in şike söylentilerine adının karışması üzerine kulübün resmi internet sitesinden bildiri yayınladı.

Bildiride şu görüşlere yer verildi: "Son dönemlerde Dünya'da ve ülkemizde görülen futbolda bahis ve buna bağlı olarak şike virüsü söylentileri kulübümüze de sıçramıştır. Üzülerek belirtmek isteriz ki, oyuncumuz Bilal Aziz Özer, Eskişehir-Kayserispor müsabakasını manipüle etmekle suçlanmıştır. Takımımız adı geçen müsabakayı kazanmış, gol pasını da adı geçen oyuncumuz vermiştir.

Buna rağmen kulübümüz herhangi bir söylentiye sebebiyet vermemek için oyuncumuz Bilal Aziz Özer'le olan sportif ilişkisini, olaylar tamamen aydınlanana kadar askıya almıştır.

Ülkemizdeki tüm yetkililerin bu konuların üzerine kararlı ve çabuk şekilde gitmesi futbolumuzu, kulüplerimizi ve sporcuları tartışılır şaibe durumdan kurtarması büyük dileğimizdir. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz."

KAYSERİ/DHA

Haberin Devamı