Spor Kayserispor şikâyet etti!

Kayserispor şikâyet etti!

Paylaş
Kayserispor şikâyet etti!

Kayserispor, sözleşmesi devam eden futbolcusunu ayarttığı gerekçesiyle Galatasaray'ı Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayet etti

Kayserispor’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Ali Turan’ın Kayserispor ile sezon sonuna kadar sözleşmesi olmasına rağmen Galatarasay tarafından "ayartıldığı" belirtildi.

İnternet sitesinde Kayserispor yönetimi adına TFF Başkanlığına gönderilen şikayet yazısı da yer aldı. Kayserispor’un TFF’ye gönderdiği şikayet dilekçesi metninde şu ifadelere yer verildi: "Galatasaray Kulübü, takım kaptanımız Ali Turan ile sözleşmemiz devam ediyor olmasına rağmen bilgimiz haricinde görüşme yapmıştır.

Bu konu basına sızdırılmış, yaklaşık 15 gündür bütün spor medyasını meşgul etmesine rağmen Galatasaray kulübünden herhangi bir yalanlama yapılmamıştır.

Gelinen noktada futbolcumuz, ara transferde Galatasaray kulübüne gideceği söylentileri ile ayartılmış, kulübümüzün ve takımımızın düzeni bozulmuştur. Konunun araştırılarak Galatasaray kulübüne ve görüşmelere dahil olan menajerlere ceza verilmesi için gereğini arz ederim."

Haberin Devamı