Spor Kayserispor tepetaklak

Kayserispor tepetaklak

Paylaş
Kayserispor tepetaklak

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında başarılarıyla adından söz ettiren Kayserispor, ikinci yarıda başarı grafiğini sürdüremedi

Ligin ilk yarısını 32 puanla, 4. sırada kapatan sarı kırmızılı ekip, ikinci yarıdan itibaren istediği sonuçları alamadı. İkinci yarıda, oynadığı 10 karşılaşmada, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi alan Kayserispor, böylece ikinci yarıda sadece 11 puan toplayabildi.

4 HAFTADIR YENİLİYOR

Deplasmanda Trabzonspor ile 3-3 berabere kalarak zirve yarışını sürdüren Kayserispor’da bu maçtan sonra kötü gidiş başladı. Trabzonspor maçından sonra, kendi sahasında Manisaspor’a yenilen sarı-kırmızılı ekip, deplasmanda Sivasspor ve Beşiktaş’a yenildi.

Son 4 haftadır yenilen Kayserispor, son yenilgisini ise dün sahasında Kasımpaşa karşısında aldı. Avrupa kupalarında oynamayı hedefleyen Kayserispor’da Kasımpaşa yenilgisi, taraftarın tepkisine neden oldu.

SÜLEYMAN HURMA İSTİFAYA DAVET EDİLDİ

Dünkü karşılaşmada, Kayserispor taraftarları, takımları yenik duruma düşünce Kasımpaşa lehine tezahürat yapmaya başladı. Takımlarını yuhalayan taraftarlar, Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma’ya istifa çağrısında bulundu.

Bazı taraftarlarla tartıştıktan sonra hakem tarafından saha dışına çıkarılan Hurma’nın tribünlere el sallaması ise istifa edebileceği şeklinde yorumlandı. Teknik direktör Şota ise takımdaki kötü gidişin sorumluluğunun kendisine ait olduğunu belirterek, görevini bırakmayı düşünmediğini ve daha çok çalışacaklarını söylemişti.

Haberin Devamı