Spor 'Kayserispor'a yanlış yapmadım'

'Kayserispor'a yanlış yapmadım'

Paylaş
'Kayserispor'a yanlış yapmadım'

Galatasaray'a gitmek istediği için kadro dışı bırakılan Ali Turan'ın yakın arkadaşlarına, "Kayserispor'a asla yanlış yapmadım" dediği ifade edildi

Medyaya demeç vermekten kaçınan, gazetecilerin özel röportaj ve görüşme isteklerini “Susma hakkımı kullanıyorum” diyerek, geri çevirerek suskunluğu koruyan Ali Turan’ın arkadaşlarına, “Ankaragücü’ne gitmeyi düşünmüyorum.

Galatasaray’a gitme adına, takım kaptanı olduğum kulüpten ayrılmak istedim. Yaptığım bir yanlışlık yok. Zaten sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Erciyesspor’da iki sezon üst üste şampiyonluktan sonra Kayserispor’a bonservis bedelsiz geldim. Kayserispor’a kesinlikle yanlış yapmadım.

Benim ve ailemin evi de, mezarı da Kayseri’de. Kayserililiğim ve bu takıma verdiklerim üzerine kimsenin laf söyleme hakkı yok. Şu işler bitsin kamuoyuna gerekli açıklamayı yaparım. Kimse, benimle ilgili utanacağı şeyler söylemesin.

Ben, Kayserispor’a, Erciyesspor’a yıllarca hizmet eden, Çankırı deplasmanında uğradığı saldırı nedeniyle ölümden dönen bir futbol adamı, Kayseri’de spora yıllarca hizmet eden Mehmet Turan’ın oğluyum” diye dert yandığı ögrenildi.

Ortayla çıkan gelişmelerin ardından ağzını bıçak açmayan Ali Turan, teknik direktör Tolunay Kafkas’ın verdiği program uyarınca A2 takımı antrenörü Ertuğrul Seçme nezaretinde sahada ve salonda düz koşu, eforlu koşu ve ağırlık çalışmaya devam etti.

Haberin Devamı