Spor Kayserispor'un derdi eksikler

Kayserispor'un derdi eksikler

Paylaş
Kayserispor'un derdi eksikler

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunun takımın kimyasını bozduğunu söyledi

Kayserispor, ligin 22. haftasını, Ankaraspor ligden düşürüldüğü için 3-0 hükmen galip sayılıp 3 puanla geçecek olmasına rağmen, 23. haftada Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Tolunay Kafkas, Kadir Has Tesisleri’nde salonda gerçekleştirilen antrenmandan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizlispor karşısında iyi futbol ortaya koyamadıklarını belirterek, futbolcuların zaman zaman hata yapabildiğini, bunu Denizlispor maçında yaşadıklarını söyledi.

Futbolcularını hata yapmamaları konusunda uyardığını ifade eden Kafkas, şöyle konuştu: "Bu yarışın içinde olmak istiyorsak bundan sonra seri yakalamamız gerekiyor. Lige kötü başlamamıştık ama Denizlispor maçı bizim için kayıp oldu.

Bu maçtan 3 puan alabilseydik çok daha farklı olurdu. Bundaki en büyük etkenlerden biri takımdaki eksiklik. Fazla sayıdaki oyuncumuzun sakat ve cezalı olması takımın kimyasını bozuyor. Çok fazla sakat olmasını takım kaldıramıyor.

2-3 kişiyi bir derece kaldırabildik ama 6-7 olunca kaldıramadık. Furkan ve Shawky, önümüzdeki pazartesi günü takıma katılırsa bir nebze rahatlayacağız."

Hafta maç yapmadan geçireceklerini, daha sonra Beşiktaş’ı konuk edeceklerini ifade eden Kafkas, "Beşiktaş maçı önemli maçlarımızdan biri. Her iki takım için de kritik bir maç olacak. Kazanan bir adım daha öne geçecek. Ligin boyu kısaldıkça hem altta hem üstte hiç kimsenin puan kaybına tahammülü kalmıyor" dedi.

Haberin Devamı