Spor Kayserispor'un derdi sakatlık

Kayserispor'un derdi sakatlık

Paylaş
Kayserispor'un derdi sakatlık

Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir grafik çizen Kayserispor'u, Antalyaspor maçı öncesi sakat futbolcuların çokluğu endişelendiriyor

Sarı kırmızılı takımda Eren Güngör, Ali Bilgin, Moritz’in ardından Fenerbahçe maçında Hamza Çakır ile Cangele’nin de sakatlanması teknik kadroyu sıkıntıya soktu.

Kayserispor’da geçtiğimiz yıl geçirdiği yan bağ ameliyatının ardından henüz toparlanmayan stoper Eren Güngör, Fenerbahçe’den alınan Ali Bilgin’e, Fenerbahçe maçı öncesi Kasımpaşa’dan transfer edilen Andre Moritz eklenmiş, bu oyuncular kadroya alınmamıştı.

HAMZA VE CANGELE DE SAKATLANDI

Fenerbahçe maçında sağ arka adelesinden sakatlanan Hamza Çakır ile sağ diş iç yan bağı esneyen Cangele de adlarını sakatlar kervanına yazdırdı.

Fenerbahçe maçında, iki kulüp arasındaki anlaşma gereği oynatılmayan Önder Turacı, sarı kırmızılı takımın savunmasına bu kadar çok sakatlık arasında adeta ilaç oldu.

Kayserispor sağlık yetkilileri, Hamza Çakır dışındaki oyuncuların durumlarının teknik kadro tarafından değerlendirileceğini bunlardan bazılarının Antalyaspor maçında forma giyebileceklerini söyledi.

Oktay ENSARİ/KAYSERİ (DHA)

Haberin Devamı