Gündem Kaza ama sebebi bu değil!

Kaza ama sebebi bu değil!

Paylaş
Kaza ama sebebi bu değil!

Kaza ama sebebi bu değil!

Edirne maddi hasarlı trafik kazası sonrası iki aracın içindekiler birbirine girdi. Çıkan kavgada 35 yaşındaki Turgay Amaş, kamyonetin içinde bulunan iki kardeşi döverek hastanelik etti. Amaş'ın kullandığı ticari taksinin içinde bulunan ve eşinin gözaltına alınacağını öğrenen eşi ise "Ne olur gitme" diye gözyaşı döktü.

Haberin Devamı

Olay, saat 13.15 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerindeki Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, 53 yaşındaki Mustafa Sert yönetimindeki 39 DS 345 plakalı kamyonet ile 35 yaşındaki Turgay Amaş idaresindeki 22 T 0512 plakalı ticari taksi seyir halindeyken hafif maddi hasarlı trafik kazası geçirdi.

İki araçta da büyük çapta bir hasar oluşmazken, otomobil sürücüsü Amaş ile kamyonetin sürücüsü Mustafa Sert ile kardeşi 49 yaşındaki Murtaza Sert tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönümesi üzerine Turgay Amaş, ağabey ve kardeşini tekme-tokat dövdü. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen polis ekipleri tarafları ayırırken, yüzü kanlar içinde kalan 2 kardeş sağlık ekiplerinin ambulans içinde yaptığı ilk müdehalenin ardından yolun karşısındaki Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Haberin Devamı

'NE OLUR GİTME' DİYE AĞLADI

Kavgaya kucağındaki bebeği ile tanıklık eden ve büyük şok yaşayan Turgay Amaş'ın eşi ise 2Ne lur gitme. Bizi bırakma" diye gözyaşı döktü. Buun üzerine Turgay Amaş eşinin yanına giderek, "Merak etme. Karakola gidiyorum. Geleceğim."dedi.

Edirne Devlet Hastanesi Selimiye Ünitesi'ndeki sağlık kontrolünde vurduğu yumruk sonrası sağ elinde burkulma olan Turgay amaş, tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet polis karakoluna götürüldü.Burnu kırılan Mustafa Sert ile kardeşi Murtaza Sert'in ise hastanedeki tedavisi devam ediyor. Soruşturma sürüyor.

DHA