Gündem Kaza değil intihar girişimiymiş!

Kaza değil intihar girişimiymiş!

Paylaş
Kaza değil intihar girişimiymiş!

Zonguldak'ta, dün 3'üncü kattaki evlerinin balkonundan düşerek ağır yaralanan ortaokul öğrencisi 11 yaşındaki B.Ç.'nin intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı

Anne ve babası boşanan çocuğun, ’Baba bu satırları okuduğunda ben ölmüş olacağım. Dedeme iyi bak. Annemle barış’ yazılı not bırakıp kendini ateşe vererek balkondan atladığı belirlendi. Babası Muharrem Okan Ç. ile annesi İlknur Y., şiddetli geçimsizlik nedeniyle daha önce 2 kez boşanan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu 1’inci sınıf öğrencisi B.Ç., dün saat 10.00 sıralarında Terakki Mahallesi Vatan Caddesi’ndeki evlerinin balkonundan düşerek ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Ders çalıştığı sırada elektrikli ısıtıcıya temas eden ceketinin alev alması sonucu paniğe kapılarak balkondan düştüğü ileri sürülen B.Ç.’nin, intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

B.Ç.’nin, sabah okulda ilk derse girdikten sonra eve gittiği ve velayeti üzerinde olan babasına, ’Bu satırları okuduğunda ben ölmüş olacağım. Dedeme iyi bak. Annemle barış’ notu yazıp üzerine yanıcı sprey sürerek kendini ateşe verdikten sonra balkondan atladığı belirlendi. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinde 2’nci derece yanık tespit edilen B.Ç.’nin yoğun bakımdaki tedavisi sürerken hayati tehlikesinin de devam ettiği belirtildi. Polis intihar girişimiyle ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Durmuş SEVİNDİK/DHA