Gündem Kaza sonrası can pazarı

Kaza sonrası can pazarı

Paylaş
Kaza sonrası can pazarı

Gaziantep'te yağış nedeniyle kayganlaşan yolda halk otobosü devrildi. 7 kişinin yaralandığı kaza sonrası yaşananlar MOBESE kameraları tarafından görüntülendi

Gaziantep’te Beykent istikametinden kent merkezine seyir halinde olan ve yağmurla birlikte kayganlaşan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybeden Salih Çetin yönetimindeki özel halk otobüsü devrildi.

Haberin Devamı

Kaza sonrası otobüste bulunan yolcuların yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Bu arada kaza sonrası olay yerini görüntüleyen Kenit Güvenlik sistemi (MOBESE) yaşanan can pazarını saniye saniye görüntüledi. Görüntülerde, kısa sürede olay yerine giden polis başka bir kazanın yaşanmaması için önlem alırken, yoldan geçen vatandaşlar ise otobüs içinde kalan yolcuları kurtarmak için adeta seferber oldu.

Otobüsten çıkarılan yaralılar yol kenarına taşınarak ambulans beklendi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri çıkarılan yaralılara ilk müdahaleyi yaparak yaralanan 7 kişiyi Gaziantep’teki çeşitli hastanelere sevk etti.

Haberin Devamı

Yaralıların tedavisinin devam ettiği, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.