Gündem 'Kaza yaptım gel' dedi, araçta yanarak öldü

'Kaza yaptım gel' dedi, araçta yanarak öldü

Paylaş
'Kaza yaptım gel' dedi, araçta yanarak öldü

'Kaza yaptım gel' dedi, araçta yanarak öldü

Edirne’nin Havsa İlçesi’nde devrilen minibüsün içinde sıkışan ve telefonla sahibi olduğu işyerinin bekçisini arayarak ‘Kaza yaptım, hemen gel’ diyen tekstil atölyesi sahibi 44 yaşındaki Necdet Yozgat, alev alan araçtan çıkamayınca yanarak can verdi.

Haberin Devamı

Kaza, gece saat 01.00 sıralarında D-100 karayolu Havsa mevkiinde meydana geldi. Edirne'den 34 BL 2784 plakalı kapalı kasa minibüsü ile Havsa'daki evine giden, Havsa’da bir tekstil atölyesinin sahibi Necdet Yozgat, yağmur nedeniyle kayganlaşyan yolda henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon kontrolünü yitirince, araç yolun sağ tarafındaki şarampole devrildi. Minibüsün içinde sıkışan Yozgat, cep telefonu ile atölyesinin bekçisini arayarak gelmesini istedi. Bu sırada yoldan geçenler de durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

ALEV ALAN ARAÇTAN ÇIKAMADI

Ancak alev alan minibüsten çıkamayan Yozgat, alevlerin aracın tamamını sarması üzerine yanarak yaşamını yitirdi. Polis ekipleri, kömürleşen sürücünün kimliğini belirleyebilmek için iskelet haline gelmiş minibüsün plakasını aradı, ancak plakanın da yanmış olduğu görüldü. Bu sırada motosikletle kaza yerine gelen atölyenin bekçisi, ekiplere “Necdet ağabey, ‘kaza yaptım, hemen gel’ diye beni cep telefonundan aradı. Ben de motosikletime atlayıp geldim ama yetişemedim” dedi.

Haberin Devamı

Savcının yaptığı incelemenin ardından ceset Edirne Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

Fırat KESKİNKILIÇ/EDİRNE, (DHA)