Dünya Kazada doğurdu

Kazada doğurdu

Paylaş
Kazada doğurdu

Enkazda yeni doğmuş bir bebek cesedi bulundu. Suzan Demirci'nin kazanın şokuyla erken doğum yaptığı, ancak bebeğin ölü doğduğu anlaşıldı

İLK VAGONDA BULUNUYORDU

Haberin Devamı

Belçika’da makinistin kırmızı ışıkta durmaması sonucu geçen 15 Şubat’ta meydana gelen tren kazasında 20 kişi hayatını kaybetmişti. Ölenler arasında Belçika’da yaşayan bir Türk de vardı: Suzan Demirci (32)...

Zonguldaklı bir ailenin gelini olan Suzan Demirci 8 aylık hamileydi. Belçika yasalarına göre hamileler trenin ilk vagonunda ücretsiz seyahat edebiliyor. Suzan Demirci de bu haktan yararlanarak trenin kazada raydan çıkan ilk vagonunda bulunuyordu.

‘ALAYNA’ ADI VERİLDİ

Kaza yapan trenin enkazında yeni doğmuş bir bebek cesedi bulundu. Bebeğin, gurbetçi Suzan Demirci’ye ait olduğu belirlendi. Suzan Demirci’nin kazanın şokuyla erken doğum yaptığı, bebeğin ölü olarak dünyaya geldiği sanılıyor.

Belçika yasalarına göre doğum ve ölüm kayıtları aynı anda yapılıyor. Defin işlemlerinin tamamlanabilmesi için hiç yaşamayan bebeğe yakınları tarafından ‘Alayna’ adı verildi. Böylece kazada ölenlerin sayısı 19’a yükselmiş oldu.

Haberin Devamı