Türkiye (Son Dakika) Kazada yaralanan çocuklarına ilk müdahaleyi gözyaşları içinde yaptı...

Kazada yaralanan çocuklarına ilk müdahaleyi gözyaşları içinde yaptı...

Paylaş
Kazada yaralanan çocuklarına ilk müdahaleyi gözyaşları içinde yaptı...

İzmir Bornova'da kontrolden çıkan otomobil beton bariyerlere çarptı. Kazada 2´si çocuk 4 kişi yaralanırken, sağlık memuru olan sürücü, kendisi gibi yaralı olan çocuklarına ilk müdahaleyi gözyaşları içinde yaptı


Kaza, bugün saat 10.00 sıralarında Ankara Caddesi Adliye kavşağı yakınlarında meydana geldi.

Konak´tan Bornova yönüne giden Eyüp Dursun yönetimindeki otomobil, kontrolden çıktı. Savrulan otomobil yol kenarındaki beton bariyerlere çarparak durabildi.


ÇOCUKLARINA İLK MÜDAHALEYİ O YAPTI


Kazada sürücü Eyüp Dursun ile çocukları 11 yaşındaki Elif Yaren Dursun, 19 aylık Bilal Çınar Dursun, 57 yaşındaki kayınvalidesi Şehri Kurt yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.
Sağlık memuru olduğu öğrenilen sürücü, kendisi de yaralı olmasına rağmen kazada yaralanan iki çocuğuna ilk müdahaleyi yine kendisi yaptı.



BEBEĞİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR


Olay yerine gelen sağlık görevlilerine yardım eden Eyüp Dursun, gözyaşları içinde kızına damar yolu açarak serum taktı. Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralılardan Bilal Çınar bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Eyüp Dursun

Kaza nedeniyle aksayan trafik, aracın yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü.




Haberin Devamı