Gündem 'Kazak' erkek!

'Kazak' erkek!

Paylaş
'Kazak' erkek!

Kavga sırasında kazağı yırtılan adam deliye dönüp 2 kişiyi bıçakla yaraladı

Eskişehir'de kimliği belirsiz bir kişi, kavga sırasında kazağının yırtılmasına sinirlenip, “Bu kazak kaç para biliyor musunuz?” diyerek 27 yaşındaki Koray Danışan ile 26 yaşındaki Alper Bayraktar’ı bıçakla yaraladı.

Haberin Devamı

Hoşnudiye Mahallesi Siloönü Sokak’taki İbis Otel önünde saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda, barda içki içtikten sonra evlerine gitmekte olan Alper Bayraktar ile arkadaşı Koray Danışan, yolda kimliği belirsiz 4 kişi ile karşılaştı.

'SAÇIN NİYE UZUN' DİYE LAFATTI
İddiaya göre gruptakiler Koray Danışan’a, “Senin saçın niye uzun?” diye laf attıktan sonra 2 arkadaşa saldırdı. Arbede sırada Alper Bayraktar bir kişinin kazağını yırttı. Bu duruma sinirlenen kimliği belirsiz şüpheli, “Bu kazak kaç para biliyor musunuz?” diyerek cebinden çıkardığı çakıyla Alper Bayraktar’ı yüzünden, Koray Danışan’ı da sırtından yaraladı.

Şüpheliler olay yerinden kaçarken, Alper Bayraktar ile Koray Danışan 112 ambulansıyla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Bayraktar ve Danışan’ın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Alper Bayraktar ile Koray Danışan’ı yaralayıp kaçan şüphelinin yakalanmasına çalışıldığını bildirdi.

ESKİŞEHİR, (DHA)