Coşkun Türk Kazanç Okan
HABERİ PAYLAŞ

Kazanç Okan

Otoritelerin ortak görüşü Fener’de sadece Gökhan Gönül’ün alternatifi olmadığı yönündeydi. Bir maçla bir futbolcunun ne göklere çıkartılması ne de yerin dibine sokulmasına karşı biri olduğumdan “galiba”yı başa alıp “Artık Gökhan Gönül’ün de alternatifi var” diyebilirim. Sağ bekte Gökhan’ın yerine A 2 takımından kadroya alınıp oynatılan Okan Fener’in en iyisiydi.

Savunmadaki görevinin yanında hücuma defalarca destek verdi ve Alex ile Niang’ın gollerinde ortaları yapan isim oldu. Teknik direktör Aykut Kocaman’ı Okan tercihinden dolayı kutlayalım. Ayrıca sahaya sürdüğü 11’le Alex polemiğinin daha fazla sürmesine izin vermeyeceğini göstermesi de Aykut hocanın doğru kararlarından biriydi.

Haberin Devamı

Maçı 4 golle kazanan Fener çok mu iyi oynadı? Hayır... Manisa yakaladığı net fırsatları değerlendirebilse skor tam tersi de olurdu. Bu da gösteriyor ki takımdaki sorunlar giderilmemiş. Ancak hem maçı hem Okan’ı hem de 2 gol atan Niang’ı kazanmak Fener’in fazlasıyla ihtiyaç duyduğu morali de getirmiş oldu. Niang’ın Marsilya’da attığı golleri televizyondan izlemiştik.

Dün nasıl bir golcü olduğunu Fenerbahçe forması altında da gösterdi. 2 tıkla 2 gol attı. Alex kalecinin de büyük hatasıyla bir gol atıp Lugano’ya da bir gol attırarak Fener’de yıllardır yaptıklarından bir kesit sundu. Oyuna sonradan giren Dia için şimdilik müthiş hızlı diyebiliriz. Takıma alıştıkça katkısı çok daha fazla olacaktır. Aykut Kocaman’ın kontenjanından oynayan Cristian toparlanma yolunda olduğunu gösterdi. Sol bekte Caner, Andre Santos’a göre daha verimliydi. Sonuçta Fener, iyi oynamasa da aradığı morali fazlasıyla buldu ve en önemlisi Okan gibi genç bir yeteneği kazandı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder