Ekonomi Kazancı MMEKA'nın hepsini aldı

Kazancı MMEKA'nın hepsini aldı

Paylaş
Kazancı MMEKA'nın hepsini aldı

MMEKA'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kazancı, ortağı Mehmet Emin Karamehmet ile anlaşma sağladıklarını, MMEKA'nın yüzde 50 hissesini aldıklarını söyledi

Elektrik ihalelerinde dikkat çeken MMEKA'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kazancı, Karamehmet ile anlaşma sağladıklarını, bugün MMEKA'nın İstanbul'daki ofisinde gerçekleştirecekleri imza törenine Karamehmet'in katılmayacağını, törende Karamehmet'i temsil eden üyelerin hazır bulunacağını ifade etti.

Haberin Devamı

Mehmet Kazancı, ''MMEKA'nın yüzde 50'sini alıyoruz. Hepsi (bütün hisseler) bize geçmiş oluyor. Anlaşmanın detaylarını daha sonra sizinle paylaşacağız. Hepsi bugün imzalanacak olaylar... Bugün hepsi bitirilecek'' dedi.

İhalelere ilişkin bir soru üzerine de, Kazancı, ''Yeni bir ortak ile yola devam edeceğiz, yani yeni bir ortak alacağız. (Ortağın yerli mi yabancı mı olacağı) bu konudaki açıklamayı pazartesi günü yapacağız'' şeklinde konuştu.

Kazancı, anlaşmanın detaylarını pazartesi günü düzenleyecekleri basın toplantısı ya da yazılı bir açıklama ile duyuracaklarını da bildirdi.