Gündem Kazanın ardından aynaya bakınca şok geçirdi

Kazanın ardından aynaya bakınca şok geçirdi

Paylaş
Kazanın ardından aynaya bakınca şok geçirdi

Konya'da yaşanan trafik kazasında alnından yaralanan 20 yaşındaki Esra Doğruluk, ambulansın aynasında halini görünce sinir krizi geçirdi

Konya'da, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin bulunduğu otomobil aşırı hız nedeniyle Selçuklu Belediyesi’ne ait temizlik aracına arkadan çarptı.

Kazada otomobildeki 4 üniversite öğrencisi yaralandı. Öğrencilerden 20 yaşındaki Elif Kiz, yaralanan erkek arkadaşı 23 yaşındaki Yasin İzin’in başından bir an olsun ayrılmadı. Yerde yatan erkek arkadaşının başını dizlerine koyan Kiz sakinleştirmeye çalıştı. Arkadaşı yerde yatarken, kazada alnından darbe alan ve yüzü kan içinde kalan 20 yaşındaki Esra Doğruluk da ambulansın aynasına bakarak, “Lütfen çok kötüyüm. Kaşlarım gitmiş. Allahım ne yapacağım. Öleceğim” diyerek sinir krizleri geçirdi.

Haberin Devamı

Kaza saat 00.30 sıralarında Ankara çevre yolu Toros Petrol önüde meydana geldi. Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi 23 yaşındaki Ali Takı yönetimindeki 42 KB 564 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yolun sağ şeridinde temizlik yapan, Selçuklu Belediyesi’ne ait Turan Karakoç yönetimindeki 42 09 122 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Ali Takı ile araçta bulunan okul arkadaşları 20 yaşındaki Elif Kiz, 20 yaşındaki Esra Doğruluk ve 23 yaşındaki Yasin İzin yaralandı.

DURUMLARI İYİ

Öğrencilerden 20 yaşındaki Elif Kiz, kazadan sonra başından yaralanan ve otomobilin içerisinden çıkarılarak yere yatırılan erkek arkadaşı 23 yaşındaki Yasin İzin’in başından bir an olsun ayrılmadı. Yerde yatan erkek arkadaşının başını dizlerine koyan Kiz, ‘Sakin ol’ diyerek rahatlatmaya çalıştı. Arkadaşı yerde yatarken kazada alnından darbe alan 20 yaşındaki Esra Doğruluk ise ambulansın aynasına bakarak, “Lütfen çok kötüyüm. Kaşlarım gitmiş. Allahım ne yapacağım. Öleceğim” diyerek sinir krizleri geçirdi. Doğruluk’u sağlık ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.

Haberin Devamı

Kaza sonrası yaralanan 4 üniversite öğrencisi 112 acil servis ambulansı ile Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralanan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü belirtti.

Mücahit YURTESEVEN/KONYA, (DHA)