Osman Şenher Kazanma hırsı
HABERİ PAYLAŞ

Kazanma hırsı

Haberin Devamı

Trabzonspor 3 haftadır galip gelememenin acısını ileriki haftalarda çok çekecek. Dün gece Gençlerbirliği karşısında aldığı galibiyete, 3 haftada kaybettiği 6 puanı da eklersek, Galatasaray’ın arkasında ligin ikincisi olacaklardı.
Teknik direktör Şenol Güneş’in bu takıma en büyük katkısı, kazanma hırsını iyi aşılaması. Bordo-Mavililer iyi futbol oynamamasına rağmen mücadele güçleri en üst seviyede. Orta sahada Selçuk formsuz. Sol tarafta Cale hücumlara pek fazla katılmıyor. Colman ise çok kötü günündeydi. Buna rağmen Gençlerbirliği gibi iyi bir takıma 3 gol atabiliyorsan ‘bravo’ demek lazım.
Futbol enteresan bir oyun. Maçın 70’li dakikalarında Gençlerbirliği’nden Mahmut’un o müthiş kafa vuruşunu kaleci Onur çıkarmasa belki de Trabzonspor mağlup olacaktı.
Ama Bordo-Mavililer hiçbir zaman yenilgiyi kabul edecek futbol oynamıyor. 3 hafta üst üste berabere kalmalarına rağmen o maçlarda bile hep galibiyete yakın olan taraf Trabzonspor idi. Şenol Güneş sistemini Umut üzerine kurmalı. Umut fazla topla buluşamıyor. Buluşsa, Trabzonspor daha rahat galibiyetler alır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder