Spor 'Kazanmamız şans değil'

'Kazanmamız şans değil'

Paylaş
'Kazanmamız şans değil'

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, son dakikalarda kazanmalarının bir şans olmadığını söyledi

Maçın ardından konuşan Ersun Yanal, "Aslına bakarsak bugün 3 farklı oyunu özetlememiz gerekiyor. Oyunun hemen başında bulduğumuz ve daha sonrasında yakaladığımız pozisyonlar maçın gidişatını gösterdi.

Antalyaspor'un hızlı hücum yapabilecek oyuncuları var, belki de bu konuda Türkiye'nin en iyi takımlarından biri. Geri dönüşlerde sıkıntı yaşadık. Maçın ikinci yarısında üretkenlikten uzak kaldık ama daha sonra oyunu dengelemeye başladık. Neticede kazandık ama nasıl kazandığımızı da sorgulamamız gerekiyor. Önümüzdeki hafta Beşiktaş ile oynayacağız. Beşiktaş da Antalyaspor gibi hızlı çıkan bir takım. Antalyaspor maçından bu yönde büyük dersler çıkartmamız gerekir" diye konuştu.

Son dakikalarda gelen galibiyet golleri içinse Ersun hoca, "Bizim oynamamız gereken bir oyun vardı, oyuncularımız zaman zaman bunu gerçekleştirdi ama golü bulamadık. Golde ciddi olmak gerekiyor.

Oyuncularımızın ciddiyetsiz olduğunu söylemiyorum. Ne olursa olsun golü bulmamız gerekiyordu ve golü bulmakta da zorlanacağımızı kendi aramızda konuştuk. Maçı bırakmayan oyuncularımı kutluyorum Bunlar şans değil, Fenerbahçe olarak çok istiyoruz, dayanıklılığımız çok iyi. Şans istemektir, şans dayanmaktır, şans mücadele etmektir. Biz bunların hepsini yapıyoruz. Bu nedenle bu konuda bir şans olduğunu söylemek yanlış olur" dedi.

Haberin Devamı