Gündem Kazazede, 'Gidiyorum, ilgilenin' dedi öldü

Kazazede, 'Gidiyorum, ilgilenin' dedi öldü

Paylaş
Kazazede, 'Gidiyorum, ilgilenin' dedi öldü

Muğla'daki kazada yaralanan kadın, '1 saattir yerde yatıyorum. İlgilenen yok mu? Gidiyorum ben' dedi ve can verdi

Muğla'nın Yatağan ilçesinde, şerit ihlali yapan otomobilin karşıdan gelen başka bir otomobille çarpışması sonucu, 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.Kazada yaşamını yitiren Mukaddes Kurt, ölmeden önce kendisini görüntüleyen kameralara, “ Yaklaşık 1 saattir yerde yatıyorum. Benimle ilgilenen kimse yok mu. Gidiyorum ben” dedi ve son nefesini verdi.

Haberin Devamı

Kaza dün saat 18.30 sıralarında, Yatağan-Muğla Karayolu'nun 2'nci kilometresinde meydana geldi. Yatağan'dan Muğla'ya giden Cengiz Arslan'ın (34) kullandığı 48 YN 540 plakalı otomobil, Yatağan Küçük Sanayi Sitesi yakınlarına geldiğinde, şerit ihlali yapan Abidin Menas (50) yönetimindeki 48 VJ 348 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobildeki Mukaddes Kurt yaşamını kaybederken, şoför mahalinde sıkışan sürücü Cengiz Arslan ile eşi Gülden Arslan (26), baldızı Yeliz Şimşek (30), kardeşi Durdu Arslan (40), akrabaları Songül Karadayı (35) ile diğer aracın sürücüsü Abidin Menas ile eşi Muteber Menas (53) yaralandı.

KURTARMA REZALETİ

Şoför mahalinde sıkışan Cengiz Arslan çıkartılması sırasında, aracın üzerine çıkan vatandaşlar kurtarma rezaletine neden oldu. Arslan, daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından, bir saatlik bir çalışma sonucunda araçtan çıkartılabildi. Ambulansla Muğla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Kaza nedeniyle, bir saat trafiğe kapalı kalan yolda trafik akışı, araçların çekilmesinin ardından normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cavit YILDIRIM/YATAĞAN (Muğla), (DHA)