Gündem Kazazede hastaneden kaçtı

Kazazede hastaneden kaçtı

Paylaş
Kazazede hastaneden kaçtı

İstanbul Bahçelievler'de bariyerlere çarpan araç takla attı. Sürücünün alkollü olduğu iddia edilirken, yanında bulunan bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü sevk edildiği hastaneden kaçtı.

Basın-Ekspres Yolu havalimanı istikametinde saat 22.30 sıralarında meydana gelen kazada Mehmet Kabak yönetimindeki araç, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu bariyerlere çarptıktan sonra takla attı. Kazada otomobil içinde bulunan Yusuf Ertürk (38) aracın altında kalarak can verdi.

Haberin Devamı

Sürücü Kabak, hafif şekilde yaralırken, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Ertürk'ü arabanın altından çıkarma çalışmalarına başladı. Yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucunda ceset sıkıştığı yerden çıkartılarak Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

SÜRÜCÜ HASTANEDEN KAÇTI

Arkadaşının aracın içinde sıkıştığını gören Kabak sinir krizleri geçirdi. Polis ve sağlık ekiplerine zorluk çıkartan Kabak, gözyaşlarına boğuldu. Sürekli olarak arkadaşının durumunu polislere ve sağlık ekiplerine soran Kabak, güçlükle bindirildiği ambulansla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Sürücü Kabak'ın alkollü olduğu iddia edildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, hastanede tedavisi süren Kabak'ın görevlilerin elinden kaçtığı öğrenildi. Polis, Mehmet Kabak'ı arıyor.

Haberin Devamı