Spor Kazım ve Mevlüt düellosu

Kazım ve Mevlüt düellosu

Paylaş
Kazım ve Mevlüt düellosu

A Milli takımın golcü oyuncularından PSG forveti Mevlüt ve Toulouse forveti Kazım Kazım, yarın akşam Parc Des Princes'de karşı karşıya gelecekler

Milli takım kamp ve maçlarında aynı odayı paylaşan, anlaşmak için Türkçe, İngilizce ve Fransızca olmak üzere 3 dil birden kullanan Türk futbolununun başarılı iki genç oyuncusu Mevlüt ve Kazım, Fransız medyasının da çok ilgisini çekiyor.

Ligue 1'in 14. sırasında yer alan ve son 4 maçının üçünü kaybeden, Nancy deplasmanından 1 beraberlik puanı ile dönen PSG özgüveni için Toulouse maçını kazanmak zorunda, aynı durum Toulouse için de söz konusu.

Son 4 maçın ikisini kazanan ve ikisinde berabere kalan Toulouse, Ligue 1'in 11. sırasında bulunuyor. Fransız medyasına konuşan Mevlüt, seyircisi ile Toulouse karşısında buluşan PSG'nin bu maçı almak zorunda olduğunu söyledi.

Milli oyuncu herşeyin kendi ellerinde olduğunu, zor bir sezon geçirmekle beraber maçlarını kazanmak arzusunda olduklarını ve Toulouse maçının kendilerini tetikleyecek maç olması gerektiğini belirtti.

İlk golü Mevlüt'ün mü yoksa Kazım Kazım'ın mı atacağı merak konusu olan Türk derbisi yarın akşam Paris Parc des Princes Stadı'nda 22.00'de başlayacak.

Engin Akgürbüz/Paris (DHA)

Haberin Devamı