Spor Kazım ve Önder'e kapı gösterildi

Kazım ve Önder'e kapı gösterildi

Paylaş
Kazım ve Önder'e kapı gösterildi

Fenerbahçe Kulübü, Kazım ve Önder Turacı'yı, kadroda düşünmediklerini ve kendilerine kulüp bulmalarının istendiğini ilk kez açıkladı

Özel yaşantıları nedeniyle kadro dışı bırakılan iki futbolcuyla ilgili, medyada yer alan haberler üzerine, kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Futbolcularımız Colin Kazım ve Önder Turacı ile ve menajerleriyle tüm görüşmeleri sportif direktörümüz Sayın Aykut Kocaman gerçekleştirmektedir.

Bu görüşmelerde adı geçen futbolculara şu anda takım kadrosunda düşünülmedikleri ve kendilerine kulüp bulmaları söylenmiş, aksi takdirde sözleşmelerinin sonuna kadar Fenerbahçe’nin sporcusu olarak devam edecekleri ifade edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Gerçeği yansıtmadığı kaydedilen bazı haberlerle ilgili olarak da, "Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcularının bonservis bedelleri sözleşmelerinde belirtilmektedir. Bu bedellerin değişmesi ya da değiştirilmesi söz konusu değildir" denildi.

Açıklamada ayrıca, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu’nun, Kazım konusunda haklı olduğunu ispatlamak için, futbolcuyla ilgili belgeleme çalışmasına girmediği de kaydedildi.

Haberin Devamı