Spor Kazım'ın yeni renkleri sarı-kırmızı

Kazım'ın yeni renkleri sarı-kırmızı

Paylaş
Kazım'ın yeni renkleri sarı-kırmızı

Colin Kazım, havaalanında nişanlısını beklerken sarı-kırmızı şapka taktı, gazetecileri görünce kapüşonunun altına gizlendi

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Colin Kazım, Türkiye'ye gelen nişanlısı Veeanne'yi havaalanında beklerken bir anda neye uğradığını şaşırdı. Kafasında sarı-kırmızı kep bulunan Kazım, gazetecileri bir anda karşısında görünce ne yapacağını şaşırdı ve kapüşonunu kafasına geçirerek şapkasını gizled.

Kazım ve sevgilisi ayrıca Atatürk Havalimanı'nda kaybolan valizlerinin derdine düştü. Kazım, British Airways'e ait BAW 676 sefere sayılı uçağı ile 15:25 sıralarında Londra'dan Türkiye'ye gelen nişanlısı Veeanne'yi karşılamak için Atatürk Havalimanı'na gelmişti.

Yaklaşık bir saat havalimanında bekleyen Colin Kazım nişanlısının Londra'dan gelirken uçağa verdiği, ancak Atatürk Havalimanın'da uçak indikten çok sonra gelen valizlerini bulmak için büyük çaba harcadı.

Bir saat sonra yetkililerin çabası sonucu valizler için rapor tutturan Kazım, daha sonra nişanlısı Veeanne ile havalimanından ayrıldı.

POSTA İNTERNET

Haberin Devamı