Dünya Kehanet paniği

Kehanet paniği

Paylaş
Kehanet paniği

Bulgaristan'da halkın çoğu 2010'da Üçüncü Dünya Savaşı'nın çıkacağına inanıyor. Bunun sebebi 11 Eylül saldırılarını, Obama'nın Amerika'ya, Putin'in Rusya'ya başkan olacağını bilen Bulgar kahin Vanga Nine'nin kehaneti

‘Yıldırım’la gelen kehanetler

Bulgaristan’da vatandaşların büyük çoğunluğu gerçek adı Vangeliya Pandeva olan Vanga Nine lakaplı kahinin öne sürdüğü kehanetlere inanıyor.

16 yaşındayken bir fırtına sırasında yıldırım çarpması sonucu görme yeteneğini kaybeden ve o günden itibaren kehanetlerde bulunan Vanga Nine bugüne kadar küresel ısınmadan 11 Eylül’de Amerika’da İkiz Kulelere düzenlenen saldırılara hatta Obama’nın Amerika’ya başkan olacağına kadar pek çok şeyi bildi.

'2014’e kadar sürecek’

1996’da hayatını kaybeden Vanga Nine’nin 2010 için öngördükleri ise hiç de iç acıcı değil. Vanga Nine 2010 için şu kehanetlerde bulunmuştu: “Aralarında Hindistan’ın da bulunduğu 4 Asya ülkesinin liderlerine suikast düzenlenecek.

Bu suikastlar büyük yankı uyandıracak ve Üçüncü Dünya Savaşı’nın çıkmasına neden olacak. Kasım ayında başlayacak olan savaş 2014’e kadar devam edecek.” Bu yıl bir dünya savaşı çıkacağına inanan Bulgarları korku saldı.

Hitler bile akıl danıştı

Hayattayken kehanetleri Bulgar hükümeti tarafından kaleme alınarak saklanan Vanga Nine’nin söylediklerinin büyük bülümü doğru çıktı. Vanga Nine Bulgaristan’da çok sayıda devlet adamını kehanetleri ile etkiledi.

İkinci Dünya Savaşı sırasında Alman Nazi Lideri Adolf Hitler, Vanga Nine’yi bizzat ziyaret edip akıl danıştı. Rus gizli servisi KGB’nin bile tavsiyeler aldığı Vanga Nine 1996’da öldüğünde 84 yaşındaydı.

NELERİ BİLDİ?

1- “Kursk su altında kalacak, bütün dünya arkasından ağlayacak.” (Rus donanmasına ait Kursk adlı denizaltı 12 Ağustos 2000 tarihinde Barents Denizi’nde yürüttüğü torpido eğitimi sırasında meydana gelen patlama sonucu batmış, içindeki 118 Rus askerin tamamı ölmüştü.

2- “Vladimir’in zaferi dünyada her şeyi etkileyecek.” (2000’de Rusya Cumhurbaşkanı seçilen Vladimir Putin’in döneminde ülke ekonomisi hızla düzeldi. Rusya yeniden ‘süper güç’ olarak görülmeye başlandı.)

3- “Amerika’nın 44’üncü başkanı siyah olacak. Siyahi liderin gelmesinden sonra ülke ekonomik krize girecek. Dünyaya barış değil, felaket getirecek.” (Amerika’nın 44’üncü başkanı olan Obama göreve geldiği günden bu yana ekonomik krizle boğuşuyor. Büyük umutlarla seçilen Obama ilk iş olarak Afganistan’daki asker sayısını artırdı.)

4- İki çelik kuş kulelere çarpacak, gökyüzü aydınlanacak.” (11 Eylül 2001’de teröristlerin kaçırdığı iki uçağın Amerika New York’taki İkiz Kulelere çarpması sonucu 3 bin kişi öldü.)

5- “İklimler değişecek.” (Etkisini giderek artıran küresel ısınma nedeniyle artık mevsimlerin karakteristik özellikleri değişti.)

GELECEKTE NELER OLACAK?

2011-Radyoaktif dalgaların yoğunlaşması nedeniyle hayvan ve bitkiler yok olma noktasına gelecek. Müslüman ülkeler kimyasal silahlar kullanacak.

2014-İnsanlığın yarısı kanserle boğuşacak.

2016-Avrupa’nın nüfusu azalacak.

2018-Dünyanın yeni hakimi Çin olacak.

2043-Müslüman bir devlet Avrupa’ya hükmedecek.

2046-Hastalıklı her organın yerine yenisi yapılacak.

2076-Bütün dünyada sınıfsız bir komünizm sistemi yerleşecek.

2088-Bütün hastalıklar birkaç saniyede tedavi edilecek.

2097-Kimse yaşlanmayacak.

2167-Yeni bir din gelecek.

2304-Ay’ın tüm sırları çözülecek.

3797-Dünyanın sonu gelecek. İnsanoğlu başka bir gezegene göçecek ve yeni bir hayat başlayacak.

4

Haberin Devamı